MAKUC kopenhaska przyniosla efekt tylko to ja chce zgubic tyle kilo ile sie da, przy mojej posturze i grubej kosci jak bede wazyc 75 kilo to bede doslownie chuda. dzis zaczelam powoli cwiczenia, mowie powoli bo nei narobie na 1 dzien od razu nie wiem iel zeby jutro zakwasow nei miec.a ten rysunek z kawa jest boski

))))))))))))) dzisiaj mialam ochote tak se zrobic

))
KANIA Leane tez byla ulozona posladkowo, obrocila sie raz i mialam rodzic normalnie a potem zeby potwierdzic jej ulozenie u poloznej to w ciagu 5 min -dojscie na peitro wyzej na usg- potrafila spowrotem se siasc na dupie i tak zostalo i zaprogramowali mi cc. posladkowo w zyciu bym nei rodzila.
RYSIA moje dziecko za to jest chyba chlopcem pod skora bo ciagle auta i pilki by ogladala i nie przegapi najmniejszego obrazka w gazecie i ciagle tylko slysze " voiture" ( samochod) a lalki??? olewa totalnie. a co do mega wysuszonej dupy to chyba dopiero po smierci

))) chocbym sie zajechala fozycznei to chuderlakiem nigdy nei bede.a obrazek jest boski

))))))
a tak poza tym co u nas?? no lato, krotki rekawek, rybaczki i sandalki a od jutra ma lac://////// mloda obudzila sie akurat wtedy kiedy trzeba bylo sie obudzic w jej przypadku jak ja juz sie wyszykowalam do pracy i przygotowalam jej rzeczy. w pracy masakra.... zjechalam goscia tak ze myslalam ze za darcie mordy mnie z roboty wywala... zarzadzalam dzisiaj kasami automatycznymi i gosciu chcial wrzucic falszywa monete 2 euro do maszyny i mowi ze maszyna ja wypluwa, wiec wytlumaczylama palantowi ze to falszywa moneta i neich spada na drzewo z tym wiec on ze TO JA mu wydalam wczesnym porankiem ta monete na moim stanowisku!!! a moje stanowisko to nei kasa tylko ekran dotykowy i nie pobieram ZADNYCH pieniedzy wiec wsciekla jak szlak pwoiedzialam mu ze jak nie przestanie robic sobie ze mnie idiotki to wywale go ze sklepu na kopach bo ja nie kasuje nikogo na tym stanowisku tylko pilnuje, zarzadzam, pomagam klientom sie obsluzyc, ze nienawidze jak ktos bezczelnie klamie mi w oczy, zadzwonilam po szefowa i ochronairza bo myslalam ze gnoja zabije bo ciagle przy swoim sie upieral i jakby nei zjawili sie po minucie to bym chyba temu gosciowi wyplacila takiego strzala zeby usral sie w powietrzu z glodu w locie na ksiezyc. w koncu anulowalam jego paragon zabralam jego marne piwo i powiedzialam a raczej wrzasnelam " dowidzenia"!!!! maaatko jak ktos mi cos wpiera czego nie zrobilam to jestem gotowa zabic.....
po powrocie z pracy zjadlam obiad, odmylam kuchnie, starlam kurze w salonie i poszlam po mloda do niani. jak wrocilam to przebralam Leane i wzielam na plac zabaw to nachodzila sie tyle ze szok, raz za dwie raczki raz za jedna, potem zainteresowala sie autkami takiego chlopczyka i nei zajarzyla ze stoi SAMA bez moich rak i podpierania, dopiero jak stanelam przed nia metr dalej to wywalila oczy i panik i zaczela skomlec

)) na zjezdzalni tak piszczala i sie smiala ze caly plac zabaw na nai patrzyl

))))gonila za golebiami, za pilka i podrywala chlopczyka ktory mial autka i nei chcial jej dac

pp za to wieczorem jak sie dorwala do jedzenia..... zrobilam jej makaron z maselkiem i parowke, to parowki moze z pol zjadla, makaronu caly gleboki talerz!!!!!!!! porcja na miare doroslego chlopa!!! dalam jej tyle bo nie chcialo mi sie odkladac na bok, najwyzej mialam wyrzucic, to tak sie mloda nawcinala ze z radochy potem piszczala glosem operowym na caly blok ze zesmy padli ze smiechu z moim

))) czuje ze jak ona sie pusci w biegi sama juz to albo za nia nie nadazymy albo bedziemy jej robic porcje zarcia jak dla malego byczka bo doslownie ja tyle makaronu nei zjem co ona dzisiaj

))))))))))) ogolnie coraz odwazniejsza jest jak widzi dzieci chodzace i biegajace to widze ze wazniare zgrywa i chce pokazac ze ona tez tak bedzie robic

))) jak chodzi to mnei trzyma za palca jednego doslownie i juz na nim nie wisi tylko idzie sama a ten palec to raczej od picu jest bo czuje jak idzie.