witam sie wieczorem i przysiegam ze mam dosc tej ciszy!!!! kurde laski co z wami?????
u nas nocka przespana do 8.15 wiec mowie ufff

))) zobaczymy jak bedzie dzisiaj bo maz do pracy na rano i ja tez. rano ja wstalam do Leane dalam malzowi pospac, pobawilam sie z glizdusiem, potem poszlam do siebie do sklepu po serki dla mlodej (skleroza nie boli a nachodzic sie trzeba...) i truskawki -takie malutkie a slodkei jak poziomki

))) pogoda u nas spoko, slonce na cale niebo, a jakby nei wiatr mistral to bym poszla z krotkim rekawkiem. i tak wyszlam w rybaczkach i klapkach na szpili ale po rekach ciagnelo.... jak wrocilam to zrobilam kurczaczka nam i mlodej i zrobilam jej ziemnaiczki wk sotkach à la frytki do tego, wsuwala rowno. potem poszla na sieste, my zjedlismy to i ja sie polozylam i pospalam do 16.30 od 14h

)))) potem zesmy poszli na spacer jeszcze raz i pod wieczor zrobilam prasowanie

))) wieczorem upitrasilam jajecznice z szynka Leane i potem ja wykapalam. co to dziecko wyrabia!!! tydzien prawie jej nie kapalam to chyba z zemsty tak szalala ze wyszlam mokrutenka!!!! rekami i nogami tak wode wychlapywala ze masakra...
tak wogole to
MAMAAGUSI wszystkeigo najpiekniejszego i wymarzonego z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a od jutra biore sie za siebie, tzn cwiczenia, zrzucic 25 kilo, nie jem wieczorami nic oprocz grejpfruta lub jogurtu naturalnego. koniec.