Cześć laseczki;-)
U nas masakra, młodemu idą dolne piątki i górne chyba też dziąsła spuchnięte piącha w buzi i hektolitry śliny, do tego częściej kupa, no i ryk i kwik w nocy płakał

A wieczorem histeria to czopka zasadziłam i trochę zluzował. Żal mi go strasznie, zęby zawsze hurtem puszcza i bardzo go boli :| do tego lekki stan podgorączkowy i jakiś taki płaczliwy, no i katar
Święta minęły sympatycznie.
Dziulka, co do LEne, myślę, że ona i tak bardzo dużo zjadła!! Wojtek jak ząbkuje czasem TYLKO mleko je pare dni, ale myślę, że to ok i nie ma co pakować jedzenie, skoro małą ci wyje przy tym, bo ją boli, a zdrowo wygląda, więc nie ubędzie jej od małego postu

Jak człowiek dorosły się źle czuje też często ma brak apetytu. zawsze można dobulti pożywny czysty rosólek skoro gryźć nie chce. Kurde aż mi się to wydaje za dużo, jajownica z dwóch jaj, parówka dwa serki

przecież ma malutki żołądek. To ja myślałam ,zę Wojtek pochłania żarcie, dla porównania wczoraj: 6.00 - mleko 240. ok 9,10 śniadanie płatki zbożowe na mleku w miseczce i trochę sałątki warzywnej z kromką chlebka ok 14 gołabka zjadł i trochę rosołku, ok 17- dwie kromy z masełkiem i pomidorkiem plus soczeki trochę babcinego serniczka. Przed snem 1/4 kostki twarogu i 180 mleka. w między czasie pił niesłodzone herbatki albo wodę z miodem i cytryną, i ja myślałam ,że on dużo je...