ELWIRKA 25
Mamuśka
melduje siei nie zagladam mam duzo problemów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie ta różnica poglądowa bierze się właśnie z tego innego myślenia damskiego a męskiego. 

:-)
. Cieszę się,że suknia ci się spodobała od samego początku:-)
. I fajnie,że skupiasz się na sobie po uspaniu Oliwii. Ja też tak robię,jak Franko zaśnie,ale skupienie na sobie polega na tym,że...siedze przy kompie i jem,pije itp... A mam zamiar zacząć ćwiczyć,ale ciągle ten zamiar zmieniam

. A tak w ogóle to napisz,co u ciebie? Jak szef,małż,ty,Alicja? Cierpię na niedosyt informacji o Tobie i twoim świecie
na szczęście teść mojej przyjaciółki ma na rynku swoją "bazę" gdzie sprzedaje naprawdę zdrowe warzywa i owoce - nie dość że najlepsze kąski nam wybiera to jeszcze rabaciki robi
jaja mamy zazwyczaj swojskie od kumpla M z pracy. ale już takie rzeczy jak domowe soczki to
niestety babcie stawiają bardziej na warzywne "słoiczki", a my w te wakacje zrobiliśmy tylko kilka słoików dżemu "kluskawkowego" po których już dawno ślad zaginął;-)a co do picia to Inka pije wszystko, od herbaty, przez wodę z sokiem (kupnym, niestety
), czasem coś kubusiowatego. i tak szczrze to martwi mnie że ona nie pije za dużo... ale wiesz co? jakbyś mogła jakieś takie bardzo praktyczne rady jak powoli zmienić dietę na zdrowszą podrzucić to bym była wdzięczna:-)z tym że podkreślam, że nie mam bezproblemowego dostępu do rzeczy "własnej roboty":-(
i tak se pomyślałam że zaraz wyjdzie że są egzemplarze jedzące więcej niż Leane

bladziucha jestem i ja, do tego z popękanymi gdzieniegdzie naczynkami i nosem czerwonym jak u pijaku jak jest chłodno na dworze
a jaki masz ten krem brązujący??? bo ja podkład (którego używanie już mnie męczyć zaczyna) a jak pyszczek jako tako sam z siebie wyglada to IKOS (ziemia egipska). mam teraz krem kakaowy z ziaji, niby poprawia karnację, ale w to nie wierzę - za to ładnie pachnie

ale i tak lepszych nocek ci życzę;-)
:-)
fajnie że suknia "spełnia wymagania" - pewnie i tak na koniec jak sie w niej zobaczysz to padniesz z wrażenia:-)fryzura i make up spoooooro robią
a co do butów na zmianę o ja nie miałam - dałam radę w pantofelkach, mimo że kosztowały 100zł;-)a ja nie siedziałam ani pół h przez całą noc
za to dalej wybiera sobie nową rodzinę podczas spacerów - łapie delikwenta/tkę za rękę i prowadzi swoją drogą

przez co zastanawiam się czy księżna a) obudzi sie w nocy, żeby dojeść, b) zerwie mnie z głodu o 5 rano i zacznieby tak cudownie kolejny dzień... jakie ćwiczenia robisz? a6w?
a na ćwiczenia jakoś weny twórczej nie mam.
współczuję.
tylko ech jakoś mi się pupy z domu nie chce ruszać, bo w sumie o 9 będę musiała wyjechać, a dla mnie to jest na prawdę rano-rano jeżeli o jakiekolwiek wyjścia z domu chodzi