Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Szczerze mówiąc, to nie przypuszczałam, że w świętya tyyyle napiszecie- troche sie cofnełam, ale nie wszystko doczytałam. U nas było bardzo intensywnie- dosłownie czasu na nic nie miałam, tyle się działo- wiecznie w rozjazdach u rodzinki (obustronnej;-)), więc dopiero teraz jako- tako wracam do "normalności".Nie na długo ;-)
.
. Od kiedy to???Owszem, surówki, warzywka, pełnoziarniste pieczywo, ale w życiu nie makaron. BTW pamiętam tamtą michę makaronu, co to Leane zjadła- mój Maks, słusznej postury 19latek tyle zjada, a też lubi makaron.
super :-) zazdraszczam :-) ja sie musze w końcu wziać za uzupełnianie albumu bo na Bożym Narodzeniu skończyłam, a rodzinka sie upomina oj upomina 

A faceta olej oni troche inaczej myślą i mają wrażliwość głazu ;-)butle wciela i kinderka rano a w poludnie NIC, poza serkiem i jogurtem. na podwieczorek NIC, 1 serek
zjadla pol miseczki ale na SILE doslownie, tzn otwierala buzie ale darla sie przy tym jedzeniu ze masakra. no i serek i jogurt

wieczorem np zjada jajecznice z 2 jajek i parowke i serek (50) i jogurt (100)

Jakąś??? Czyli byle by była tak ??? A jak dzisiejsze podejście do pracy???MAŁA_MI faceci są z zupełnie innej planety i mają odmienny pkt widzenia. Ja jak kiedyś mojemu mężowi podobny temat zapodałam to usłyszałam, że przecież dziecko musi mieć jakąś matkę także odpowiedź godna mistrza, jak by nie patrzeć.
młody tego nigdy nawet nie powachał, zazwyczaj pił z hippa soczki albo teraz hortex z kartonika, ale też troszkę tylko w ciągu dnia. ogólnie ziołowe herbatki albo owocowe albo woda , nie słodzę jak mówiłam tylko ten miód mnie zastanaiwa, czemu nie dawać? przecvież zdrowy. a mlody nie ma alergii na nic. na ten miod tez nie nam doktor pozwolil.
czego mi brakuje bo zeby no porobic sobie wszystkie badania trzeba naklamac zeby dla nich byl powod do robienia takowych bo tak. To po co zeby sprawdzuc tylko to niema sensu
kurcze zaraz dopisze musze leciec cdn