Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
nie wiem czy nie zdubluję ale co tam;-)
rysiaczek, ale browar to zdecydowanie słabszy jest - Pana Tadeusza spytaj, ten to znieczula
;-)
strip, no to się rozumiemy... ale wiesz co? mi jest ciężko stwierdzić czy ona dużo tych przeżuwajek pożera bo nie chodzę za nią krok w krok, ale baaaaaaaaaardzo często zdarza się że jak dostała powiedzmy 3 ciacha (takie małe zwierzątka a'la zoo) to po wejściu do pokoju widzę że conajmniej połowa została podziabana i dla kur się nadaje
albo znajduję paluszka pod prześcieradłem
mi się wydaje że ona nie przegryza za dużo, a już na pewno nie tyle żeby nie zgłodnieć, bo u nas przerwy między posiłkami to jakieś 4-5h. heh, nie wiem już sama
rysiaczek, ale browar to zdecydowanie słabszy jest - Pana Tadeusza spytaj, ten to znieczula

;-)strip, no to się rozumiemy... ale wiesz co? mi jest ciężko stwierdzić czy ona dużo tych przeżuwajek pożera bo nie chodzę za nią krok w krok, ale baaaaaaaaaardzo często zdarza się że jak dostała powiedzmy 3 ciacha (takie małe zwierzątka a'la zoo) to po wejściu do pokoju widzę że conajmniej połowa została podziabana i dla kur się nadaje
albo znajduję paluszka pod prześcieradłem
mi się wydaje że ona nie przegryza za dużo, a już na pewno nie tyle żeby nie zgłodnieć, bo u nas przerwy między posiłkami to jakieś 4-5h. heh, nie wiem już sama
a jeśli jeszcze chodzi o żarcie o gdybym miała teściową na miejscu to Miłosz byłby już tuściochem (bo ona karmi bez umiaru
).