rysia85
matka wariatka:)
Dziewczyny z tym zębem byłam już kilka razy u dentysty (a ile pieniędzy już w niego wpakowałam to aż szkoda pisać bo mi się ciśnienie podnosi).On podobno jest zdrowy,nic z nim nie jest nie w porządku...tak jak już pisałam zazwyczaj daje mi o sobie znać gdy mam zapchany nochal (a aktualnie właśnie mam katarzysko)a później przestaje
jedyne co mogłabym z nim zrobić to go wyrwać (a że mam już uzębienie mocno okrojone,to jednak wolałabym tego nie robić)
co do jedzenia to ja powiem inaczej...uważam Dziuluś że jednak dajesz ciut za dużo tego jedzenia Leane i jeśli nie chcesz by w przyszłości walczyła z nadwagą to jednak troszkę okroiłabym jej ten jadłospis a po jakimś czasie zobaczysz że będzie jadła połowę mniej a i tak będzie najedzona
:-)wiesz mam taką ciotkę która ma 8 letnią córę i dawała jej od maleńkości za dużo jedzenia i teraz ona je jak stara (i wcale w nią nie wpycha bo jej żołądek tak się rozepchał że sama tyle potrzebuje),więc nie odbieraj słów dziewczyn jako atak,tylko jako naprawdę dobre rady
jedyne co mogłabym z nim zrobić to go wyrwać (a że mam już uzębienie mocno okrojone,to jednak wolałabym tego nie robić)
co do jedzenia to ja powiem inaczej...uważam Dziuluś że jednak dajesz ciut za dużo tego jedzenia Leane i jeśli nie chcesz by w przyszłości walczyła z nadwagą to jednak troszkę okroiłabym jej ten jadłospis a po jakimś czasie zobaczysz że będzie jadła połowę mniej a i tak będzie najedzona
:-)wiesz mam taką ciotkę która ma 8 letnią córę i dawała jej od maleńkości za dużo jedzenia i teraz ona je jak stara (i wcale w nią nie wpycha bo jej żołądek tak się rozepchał że sama tyle potrzebuje),więc nie odbieraj słów dziewczyn jako atak,tylko jako naprawdę dobre rady
Rece opadaja ciraz bardziej mysle by wracac do pl kazalam dac skierowanie na krew bo czesto mu sue to ostatnio zdarza a tu nigdy nie mial bo oni potrzeby nie widza a on cos ostatnio strasznie blady jest
, natomiast w poniedziałek pojechaliśmy na imprezę- 50-te urodziny mojej chrzestnej. Tak więc cały dzień spędziliśmy przy stole, dla mnie takie imprezy to jednak męczące. Obawiałam się jak to będzie z Łukaszem w tej restauracji ale na szczęście był grzeczny;-).