makuc
Fanka BB :)

pół dnia poza domem dobrze mi zrobiło, bo mimo nieprzespanej nocki (KANIU łączę się w bólu...) i jeszcze gorszego popołudnia (Alicji wychodzi dolna 3ka
) nawet całkiem, całkiem się czuję. Tattoo wstawię za jakieś 10min. NA MODOWYM i wieczorem kasnę, bo jest bardzo charakterystyczny ;-)KANIA to nauczanie u mnie bardzo różnie wygląda. Czasami do 22, czasami wcale - zależy od dnia i chęci uczniów. Dzisiaj znowu do późna nauczam ale lekcje dopiero o 19 zaczynam, więc chcąc-niechąc posiedzę długo przed kompem.
DORIS, RYSIU :* i mam nadzieję, że niebawem będzie Was tu zdecydowanie więcej.
MORIAM udanego spotkania z psiapsiółą!
IDEK ale to nie boli
:-) znaczy może trochę ale wg. mnie to jest bardziej upierdliwe niż jakoś bardzo bolące. Dzisiaj przejszłam to bez mrugnięcia okiem i w trakcie sobie w najlepsze z mysterem tatuażystą gadałam
no i gratki zębowe dla Misi! nieźle ją wysypało tymi zębami :-)SARISA ja o dzieciowych kwestiach chętnie poczytam, więc wiesz

ALICJA Ty masz tyż tattoo? oooo! odnośnie zorbienia kolejnego powiem Ci, że ja już o tym po cichu gdybam ale pewnie jeszcze sporo czasu minie zanim (jeżeli wogóle) się zdecyduję ;-) a ten Facet ktorego zdjęcie dalaś to ymmmmymmmm

szkoda, że taki za mojego służącego robić nie może 
póki co wsio. Idu zdjęcie robić i wiadomogdzie wrzucić.

:-(
. W domu bródno, pranie woła o pomste a już nie spomne o górze prasowania.