Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo jak na razie, choć wiem, że bardzo cieszy się na córuchnę, nie widać po nim żadnych uczuć...:-(

wyszło tego dwie półki!!! teraz nie będę się mogła doczekać komody, żeby to poukładać konkretnie i żeby miało ręce i nogi

no wlasnie dziewczyny, niedlugo i my zaczniemy. moze by stworzyc jakas goraca linie, powymieniac sie na privie nr telefonow i przesylas sobie najswiezsze newsy ze szpitala. bo jak ktoras zniknie nagle to nie wiadomo czy neta jej odcieli czy wlasnie rodzi...Dziewczyny powoli kolejny miesiąc za nami! Widze, ze zniknęły już czerwcówki, lipcówki finiszują a 17 sierpniówek już rozpakowanych! - nieźle sie dziewczyny zabrały do roboty a biorąc pod uwage, że nawet 3 jednego dnia urodziły to jeszcze nie powiedziane że do końca lipca nie dobiją do 20...

Kahaaa świetny pomysł z tymi numerami.
Dziewczyny niektóre z Was już mają ciuszki wyprane i przygotowane, a mnie się nie chce ruszyć na strych i szukać tego wszystkiego. Może któraś chętna za mnie to zrobi?![]()