reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Przeczytalam o tej tragedii dzis rano i od rana mam przed oczami ta dziewczyne i jej dzieci... straszna ,straszna tragedia.
Smutno mi dzis .......zycie jest takie kruche ,ulotne i czlowiek nie docenia tego co ma....gania za slawa,pieniedzmi ......i nie znamy dnia ani godziny.
Dzis pojechalam do IKEA i tak jechalam autostrada, ciagle myslac o nich

Niech spoczywaja w spokoju
[*]
[*]
[*]

Ostatnia edycja:
Hej!
Tak mi smutno, brak mi słów, my też dużo ostatnio jeździmy, ja pasów nie zapnam.
[*]
[*]

U nas ok. Jestem w trakcie przeprowadzki, przepraszam, że żadko zaglądam. Prawie całe dnie spędzam w tamtym domu, a tam nie ma netu.
Buziaki dla Was trzymajcie się!!
Jutro idę do gina. papa

Dziewczyny powoli kolejny miesiąc za nami! Widze, ze zniknęły już czerwcówki, lipcówki finiszują a 17 sierpniówek już rozpakowanych! - nieźle sie dziewczyny zabrały do roboty a biorąc pod uwage, że nawet 3 jednego dnia urodziły to jeszcze nie powiedziane że do końca lipca nie dobiją do 20...
Jakby wszystko poszło zgodnie z planem to za 2 miesiące ja sie przyjmuje do szpitala i będziemy dumać - tniemy czy czekamy, mam nadzieje, że nie zacznie mi sie ten czas dłużyć bo ostatnio tak fajnie mi leci :) Teraz odliczam dni do kolejnej wizyty bo za równiutkie 2 tygodnie mamy, doczekać sie nie moge i ciekawa jestem ile przez ten czas między wizytami przybrał, tym samym mam nadzieję że ja skoro wytrwałam 3 tygodnie bez kolejnych kg na plusie wytrwam jeszcze te 2 bo już mi głupio było jak na wage u gina wchodziłam...
Skocze dziś pewnie do rossmana zaobaczyc czy sa jeszcze te promocyjne pampki, chociaż troche mi sie nie chce, lenia złapałam. Mam jeszcze do wyprasowania kilka rzeczy Franka które dokupiłam + przescieradełka. Wciąż dumam nad łóżeczkiem, planujemy do Ikei skoczyc po to upatrzone dopiero przełom sierpnia i wrzesnia więc może nam z nieba jakaś kaska spadnie i jednak kupimy to ze szczebelkami-sztachetkami a nie okrągłymi, sie zobaczy...a teraz musze zjeść sniadanie bo mi w brzuchu burczy że hej!

czesc Pazdziernikowki mam nadzieje ze u Was wszystko wporzadku a maluszki ladnei i zdrowo rosna :)
ja chcialam powiadomic ze i mi sie ponownie udalo i teraz bede marcowka :) trzymajcie kciuki aby tym razem bylo wszystko dobrze :) trzymajcie sie dzielnie :)

reklama
hej dziewczyny,dawno mnie u was nie bylo,a wlasciwie od momentu jak sie pzedstawilam jakis kawal czasu temu.pzeczytalam o tej tragedii i nie moge uwirzyc,tak mi szkoda tej dziewczyny i malutkiej.nie chce nawet myslec co pzezywa jej rodzina...nie wiem co sie stalo,ake domyslilam sie po jakis szczatkowych infomacjach ze o byl wypadek samochodowy..niech spoczywaja w spokoju.
jak wasze pzygotowania,ja tak dla pzypomnienia spodziewam sie dwoch chlopcow-blizniat:)temin mam na koniec sam paździenika,ale przy ciazy blizniaczej jak wszystko bedzie dobze to juz mozna w 36,37 tc ozwiazywac.jeszcze nie mam łózeczek i wozka.najwazniejszych rzeczy w sumie.tak sobie mysle ze nie chcialabym juz miec łózeczek wstawionych i sie na nie patrzec,jeszcze badziej bym sie stresowala oczekwianiem na maluchy.jak to jest u was dziewczyny?
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry