Cześć dziewczyny!!
Bardzo dobry pomysł z tymi numerami telefonu, bo nigdy nie wiadomo kiedy nadejdzie dzień i godzina na każdą z nas, a fajnie byłoby mieć kontakt

A ja przeoczyłam moment jak zapisywała monimoni do tej grupy, tak więc już wysłałam jej wiadomość z prośbą o przyjęcie mnie
Od wtorku jestem u siebie w rodzinnym mieście w Cieszynie. Mąż mnie tutaj przywiózł i pojechał. Ja pozałatwiałam sobie sprawy tutaj- wizyta u dentysty, okulisty, złożyłam wniosek o nowy dowód osobisty

Dzisiaj mąż przyjedzie wieczorem po pracy z Krakowa i zostaniemy tutaj jeszcze do niedzieli. Toż to ja się za nim kurde stęskniłam

Pogoda za oknem mi bardzo odpowiada, bo nareszcie funkcjonuję

Jutro jedziemy z moimi rodzicami do takiej rodzinki, która da nam pełno rzeczy dla maluszka. Mają tego pełno po swoim synu i nie wiedzą co z tym zrobić i chętnie się tego pozbędą a ja będę mogła przesegregować i coś powybierać
Co do łóżeczka to u nas już stoi w pokoju, zamontowałam też pozytywkę z Fisher Price, ale pościeli nie ubieram, bo wyprałam ją i nie chce żeby się zakurzyła
Strasznie mi przykro z powodu tej dziewczyny z forum, co zginęła w wypadku samochodowym

Nie da się przejść obok takiej tragedii obojętnie
Sytuacja z moim byłym się wyjaśniła- okazało się że sobie nieźle popija i stąd te jego groźby i sentymenty. No ale nie interesuje mnie to , to jego życie - ja mam swoje - chce tylko żeby dał mi świety spokój raz na zawsze

Jak coś się znowu odezwę to pogrożę mu tym paragrafem o którym pisałyście mi wcześniej