• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja sie przypominam tylko, bo czasu nie mam, jezdzimy ogladamy mieszkania, mam jeszcze nadzieje ze uda sie cos znalezc od 1 sierpnia, powoli pakuje rzeczy z szafek, troche tego jest.

w piatek ide do lekarza, to moze sie dowiem wreszcie kto tam mieszka

Buzka, trzymajcie sie, mam nadzieje ze u was tez wsio okej nie tylko z brzusiami i dzidziami!

reklama
Witam dziewczyny!

Ja tylko na chwilke powiedziec 'czesc' i przywitac Was po urlopie, ktory byl SUUUUPPEEEERRRRR!!

Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok. Teraz zmykam, bo jestem w pracy, poczytam Was na dniach.

HEJ DZIEWCZYNKI
u nas pogoda lepiej bo ok 20st i slonce i lekko wiaterek
ale ja od wczoraj jakos dziwnie od zoladka-jelit sie czuje...mysle ze dzidzia mi cos uciska...takie mam wrazenie jakby -zaraz mialo mnie zemdlic- chociaz tak nie jest
synus sie nudzi...musze go zajmowac...na razie z rana wymyslilam kosciol...zeby sie rpzyzwyczail do "siedzenia cicho" -zwlaszcza, ze chyba w przyszlym roku czeka go przyjecie
dzis rano bylo malutko ludzi w kosciele a ksiadz na koniec mszy podszedl, zapytal go o imie..i go po imieniu poblogoslawil na czole
Max sie strasznie zdziwil i przejal
bylam dzis odebrac wozek...3 w 1...odkupilam i jestem bardzo zadowolona...normalnie nowy kosztuje tu 690f a ja dalam 50f na ebayu
2 stelaze, gondola, spacerowka, fotelik do samochodu- te 3 rzeczy mozna sobie do nich dobierac ktory sie chce stelaz...albo z kalsycznymi kolami albo ze skretnymi ;-)
super

IDA ty sie nie boisz wdychania farby w ciazy??? my jak bedziemy zmieniac lokum to mam powiedziane ze mam siedziec na d... w domu i sie nie ruszac do zadnego malowania bo dostane po lapach

no ja bym sie tez nie dotknela
moj maz malowal a ja nawet poszlam spac do kolezanki zeby nie wdychac
bo przed laty moja sasiadka w 8 miesiacu malowala z mezem kaloryfery, okna, sciany...wszystko piekne ale potem...przez lata walczyli z astma dziecka:wściekła/y:

COFEE- fajny zakup!:) pomyslowy:))
a co do farb to tak jak pisalam (a ty zacytowalas hihi) ja nie bede sie tego lapac mimo ze uwielbiam to robic, bo niby teraz te farby sa w miare nie smierdzace ale i tak substancje sie wydzielaja. chocbym nawet zalozyla maseczke to mezus mnie po lapach stlucze jak zlapie sie za walek i pedzel. szkoda nawet zebym probowala negocjowac:ppp

Coffee fajne zakupy :)
Co do malowania to ja też teraz wole z daleka sie trzymać. M ma poprawiać ściane w sypialni i miałam wtedy do rodziców jechać ale że nie bardzo moge kraków opuszczać to jeśli malowanie będzie aktualne też raczej przekimie u koleżanki. Chociaż zastanawiamy sie czy jest sens to teraz poprawiać skoro niedługo i tak będziemy mieć pewnie na ścianach ślady małych rączek i wtedy będzie pasowało i tak malować :)

u mojej kumpeli chcieli robic remont w przedpokoju przy 3latku,ale wpadli na pomysl, zeby zamiast malowac sciane w przedpokoju to kupili farby kolorowe i dziecko malowalo lapkami a potem stopami (trzymali go na roznych wysokosciach zeby maly odbijal stopki), maly mial ubaw po pachy a sciana wyglada superowo:) male stopki i male lapki:))) w kazdym razie wie ze na innych scianach w innych pomieszczeniach tego nie wolno robic. akurat tam co sciana sie brudzila najbardziej jest wlasnie masa kolorowych pieczatek malucha:)

reklama
hej hej, ja sie tylko pochwalic chcialam ze mamy mieszkanie!! w nd sie przeprowadzamy i bede mogla zajac sie rzeczami dla maluszka!!!!! jestem przeszczesliwa!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry