Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). Grillowania zazdroszczę i powiem Ci,że już daaawno, daaawno na takowym byłam. Mogę się zatem do Ciebie wprosić?
w sumie jak ma byc 20 osób to jedna w tą czy w tamtą dużo nie zmieni. A Twój samiec jakiejś weny twórczej i przerostu ego się nabawił chyba, skoro sam piaskownicę chce robić. Ciekawa jestem jak mu wyjdzie to "tworzenie" i mam nadzieję, że Misi będzie zadowolona z efektów ;-)no ja bez maskary ludziom się nie pokazuję, bo (jak to ładnie mój ślubny mówi) STRASZĘ brakiem oczusztuczne rzęsy i mi by się przydały bo bez maskary wyglądam, hmmm... jakbym nie wyglądała

o fck. Ja (nie chwaląc się) odpoczywam od piątku.
a z blond pasemkami jakoś sobie Ciebie nie potrafię wyobrazić ;-)
) ale są i plusy takiego porannego wake up`u - już jestem zebrana i wybywam na dwora jak tylko posta smarować zacznę. A Twój sen był rzeczywiście straszny i E-LONA ma rację - niczego nie sprawdza w senniku tylko postaraj się o nim zapomnieć.
mam nadzieję, żę Twój imprezujący do późnej nocy (rana?) Facet wstał jednak szybciej niż o 9, bo aż żal tak piękne dni w łóżku spędzać tfuu przesypiać, bo w sumie w łóżku spędzać je można ale w trochę inny sposób niż blanocianie.
a co do lenistwa to juz dawno choruje nieuleczalnie zreszta wiec to nie to
. A pogoda taka piękna:-