Roxannka
Pracująca mama!
Dzień Dobry :-)
Melduje się z pracy
i widze że w tym temacie łącze się w bólu z kanią i dawidowe, trzymajcie się jakoś dziewczyny, zleci nam dzionek i znowu wolne ;-)
kania, za ciebie kciukasy cały czas trzymam żeby ten powrót do firmy przebiegł możliwie bezboleśnie, będzie dobrze kochana :*
dawidowe, my też do zoo mieliśmy się wybrać ale choroba pokrzyżowała nam plany
a z tym chodzeniem do żłobka to uważaj żebyś nie zapeszyła ... wiesz jak u mnie było ;-) po prawie 3 miesiącach chodzenia do żłobka wziął i się rozchorował na sam długi weekend ehhh chyba nie chce tracić żadnego dnia w żłobku i na wolnym sobie choruje 
sheeney, wow patrze na twój suwaczek i oczom nie wierze
ale ten czas leci, juz zaraz będziesz miała dwóch kochanych urwisów :-)
kroma, współczuje takiej akcji, dobrze że nic się nie stało i nie przywaliłaś w tą sarne bo mogłoby byc nie wesoło
Buziaki dla twoich urwisów :*
dziulka, od twojego opisu przecinanego paznokcia i sikające krwi aż mi się słabo zrobiło
może powinnaś się przerzucić na depilacje woskiem
;-)
moriam, sielska dolina brzmi super
aż mi żal że my w domu uziemieni :-(
Pogoda coś się u mnie psuje, niby ciepło, ale tak jakoś szarawo za oknem się zrobiło ... obym tylko nie wracała do domu w deszczu i burzy
Dobra biore się za robote bo dzisiaj sama na dyżurze i wypadałoby chociaż poudawać że coś zrobiłam

Melduje się z pracy
i widze że w tym temacie łącze się w bólu z kanią i dawidowe, trzymajcie się jakoś dziewczyny, zleci nam dzionek i znowu wolne ;-)kania, za ciebie kciukasy cały czas trzymam żeby ten powrót do firmy przebiegł możliwie bezboleśnie, będzie dobrze kochana :*
dawidowe, my też do zoo mieliśmy się wybrać ale choroba pokrzyżowała nam plany
a z tym chodzeniem do żłobka to uważaj żebyś nie zapeszyła ... wiesz jak u mnie było ;-) po prawie 3 miesiącach chodzenia do żłobka wziął i się rozchorował na sam długi weekend ehhh chyba nie chce tracić żadnego dnia w żłobku i na wolnym sobie choruje 
sheeney, wow patrze na twój suwaczek i oczom nie wierze
ale ten czas leci, juz zaraz będziesz miała dwóch kochanych urwisów :-)kroma, współczuje takiej akcji, dobrze że nic się nie stało i nie przywaliłaś w tą sarne bo mogłoby byc nie wesoło
Buziaki dla twoich urwisów :*dziulka, od twojego opisu przecinanego paznokcia i sikające krwi aż mi się słabo zrobiło
może powinnaś się przerzucić na depilacje woskiem
;-)moriam, sielska dolina brzmi super
aż mi żal że my w domu uziemieni :-(Pogoda coś się u mnie psuje, niby ciepło, ale tak jakoś szarawo za oknem się zrobiło ... obym tylko nie wracała do domu w deszczu i burzy

Dobra biore się za robote bo dzisiaj sama na dyżurze i wypadałoby chociaż poudawać że coś zrobiłam

a mały juz sobie lata po ogrodzie a zakupy musi teraz g sam zrobić na jutro a niech tylko o czymś zapomni
aaa i co jeszcze...mam zapalenie pęcherza (wczoraj cały dzień sikałam krwią,a każde załatwienie się sprawiało mi przeszywający ból). Na szczęście furalgin ciut ulżył mojemu cierpieniu i dzisiaj już daję radę
a teraz powiem tylko tyle że Sheeney trzymam kciuki za Ciebie i Tymka (ale Ty to już wiesz):-);-):-)