reklama

Październikowe Mamy 2010

Emis ja nie jezdzilam autem do szkoly tylko z trepcedesa:-D 5 km dziennie juz nie wspomne ile musialam nadrabiac zeby znalezc jakies krzaki na siusiu:-D zdjecie wstawie jeszcze raz wieczorem jak bedziesz oki?:-)

reklama
witam:) wpadam jak po ogien bo przerwa w pracy. dzisiaj maraton 10h:///

KROMA nie moge glosowac bo dopiero w tym roku bede sie ubiegac o obywatelstwo ale maz moze:)))

jestem glodna jak sto pieronow i zaraz bede amusiac:)))

Emis ja nie jezdzilam autem do szkoly tylko z trepcedesa:-D 5 km dziennie juz nie wspomne ile musialam nadrabiac zeby znalezc jakies krzaki na siusiu:-D zdjecie wstawie jeszcze raz wieczorem jak bedziesz oki?:-)

A widzisz,ciemna masa ze mnie;-). Bo ja zrozumiałam,że autem jeździłaś,ale przeczytałam dokładniej i dopiero zauważyłam,że napisałąś,że się autem bałaś:tak:. A krzaki na siusiu-bardzo potrzebne:happy:. Czekam wieczorkiem na zdjęcie. Tylko zostaw na dłużej niż 5 minut,oki?:rofl2:. Nie wiem,czy sie wbiję w twój czas:happy:

dziulka smacznego i przyjemnego(mimo wszystko) dnia w pracy

To jeszcze raz ja .... ciasto hm nie wyrosło tak jak chciała, ale na szczęście masa, delicje, broszkwinie i galaretka zrobią mam nadzieję robotę. Ja czekam aż stężeje.

Emiś chyba burza od Ciebie idzie do mnie ;-)
Maqc gdzie Ty jesteś?? Bo dopóki się nie pojawisz brzuszka nie pokaże :-p
Wioli a ja zapomniałam napisać Ci o tej kuchni. Super, ze Wam remoncik zrobią :-) i nie musicie pieniążków wydawać. Bo wiem jakie drogie meble w Uk są. Super. A tak wogóle siebie wkleisz a może by tak chłopców nam na galeri pokazać? Bo dawno nie pokazywałaś.

edit: właśnie przeszukuję galerię, bo nie mam pomysłu na brzuszkową sesje :-(

Ostatnia edycja:
Moriam oj tam szkoda czasu na kłótnie....ale skoro nie chcesz z nim gadać to grubo musiało być. Ach te chłopy. Wiesz już jedną sesje brzuszkową mam za sobą. Tylko teraz chciałam jeszcze w 30 tygodniu jak z Zuu a póżniej to w ostatnim tygodniu ;-). Bo z dnia porodu i porodówki nie mam ani jednego. Zuu też śpi, a ja szukam właśnie tej inspiracji do zdjęć :-)

Sariska ty mnie nie kus tym ciastem oj nie kus:-) musze zobaczyc czy mam jakies zdjecia chlopcow kubus nie lubi sie fotografowac gdy widzi aparat od razu placz i daj;-)
moriam dobra klotnia nie jest zla;-)oczysci atmosfere i zaraz bedzie lepiej

K juz pojechal do pracy ostatni wieczor sami:happy: jutro bartek ma wolne szkolenie nauczycueli w poniedzialek w uk swieto wiec mamy dlugi week co z tego jak ciagle pada:wściekła/y: patrze na to pogode i slonca ni chu chu nie widac w najblirzszym czasie:no: rozliczylismy sie z podatku juz nie moge sie doczekac zwrotu oj zaszaleje:-D

Acha zapomnialam kania co tam u ciebie?odezwij sie kobitko!no i gdzie ragna zniknela?

Melduję się że żyję ale kiepsko się czuję (coś mnie nabiera). W sumie od wczoraj jak przyszłam z pracy, czułam się do d**y. O 20 już spałam, dziś rano obudziłam się w miarę ale gardło mnie pobolewa. Do południa u teściów a popołudniu byliśmy odwiedzić moją koleżankę, tą co urodziła niedawno. Musiałam już się wybrać bo aż wstyd, dobrze że Oliwia zdrowa jest to mogłyśmy pojechać. Za bardzo się do niuni nie zbliżałam, ale cudna jest. Koleżanka trochę się martwi, że słabo główkę trzyma (a niunia ma już 4 m-ce) ale była z nią u dr i niby wszystko jest ok. Poza tym z we wtorek na imprezie balonowej wieczorem koncert dało Blue Cafe, namówiłam koleżankę żeby iść (nie żebym była jakąś fanką) ale żeby wyjść do ludzi itd. Jutro wybieramy się we Trójkę i znajomi na działkę do moich rodziców, plan jest do soboty ale może zostaniemy do niedzieli jak pogoda dopisze. I to tyle u Nas a Was nadrobiłam od wczoraj :-)

Wioli
doczytałam o remoncie kuchni, świetnie i gdzie fota dla mnie ????:-) Słońca Ci życzę na ten długi weekend.
Roxannka witaj, jak Patryk się czuje, mam nadzieję że już lepiej, zdrówka dla Niego i dla Laury E-lony.
Rysia współczuję zapalenia pęcherza, i widzę że ostro imprezujesz w majówkę :-) Zakupiłaś buty dla Miłosza?
Renata kiedyś było tak na allegro, że 30 dni trzeba było czekać na odzew, później allegro zwracało kasę, a sami się z daną osobą rozliczali. Ale teraz się tam pozmieniało coś.
Ida współczuję wczorajszej nocki co ciekawego sobie zakupiłaś na tych zakupach?
Sarisa czekam na sesję brzuszka, no i pochwal się tym przedpokojem, ciastem i ucałuj Doris :-)
Moriam cieszę się, że udało się skończyć to co zaczęłaś, i że dokumenty się znalazły :-)
Kroma, Wioli za wiele się nie napracowałam pierwszego dnia, bo nic nie działało i szczerze to się wkurzyłam i wzięłam urlop na jutro, bo skoro oni się nie przejmują że nie mam co robić to ja mam się przejmować???
Sheeney co się dziś dowiedziałaś u dr?? Fajnie, że babcia dotarła cała i zdrowa :-)
Dziulka może Ty zacznij książki pisać, bo wszystko potrafisz tak realistycznie opisać.
Makuc, Happy, Ragna, Asik, Dawidowe, Emilia co u Was?

Ostatnia edycja:
Kania masz racje jak niema co robic to co tam bedziesz siedziec;-) a jak oliwcia?co u siostry?zdjecie wstawie jak poloze kube nieumiem jeszcze wstawiac tak zeby moc wysylac link:zawstydzona/y:

reklama
Wioli Oliwia całkiem, całkiem tyle że dziś coś jej dolegało i humor miała z tych gorszych, poza tym uszko pod kolczykiem zaczęło ropieć i musiałam wyjąć jej kolczyka, płaczu było co nie miara ale mam nadzieję że do niedzieli się zagoi i dziurka nie zarośnie. A siostra dobrze tyle że upały dają się we znaki, spakowana już do szpitala :-) To wyślij mi zdjęcie na pw.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry