Melduję się że żyję ale kiepsko się czuję (coś mnie nabiera). W sumie od wczoraj jak przyszłam z pracy, czułam się do d**y. O 20 już spałam, dziś rano obudziłam się w miarę ale gardło mnie pobolewa. Do południa u teściów a popołudniu byliśmy odwiedzić moją koleżankę, tą co urodziła niedawno. Musiałam już się wybrać bo aż wstyd, dobrze że Oliwia zdrowa jest to mogłyśmy pojechać. Za bardzo się do niuni nie zbliżałam, ale cudna jest. Koleżanka trochę się martwi, że słabo główkę trzyma (a niunia ma już 4 m-ce) ale była z nią u dr i niby wszystko jest ok. Poza tym z we wtorek na imprezie balonowej wieczorem koncert dało Blue Cafe, namówiłam koleżankę żeby iść (nie żebym była jakąś fanką) ale żeby wyjść do ludzi itd. Jutro wybieramy się we Trójkę i znajomi na działkę do moich rodziców, plan jest do soboty ale może zostaniemy do niedzieli jak pogoda dopisze. I to tyle u Nas a Was nadrobiłam od wczoraj :-)
Wioli doczytałam o remoncie kuchni, świetnie i gdzie fota dla mnie ????:-) Słońca Ci życzę na ten długi weekend.
Roxannka witaj, jak Patryk się czuje, mam nadzieję że już lepiej, zdrówka dla Niego i dla Laury E-lony.
Rysia współczuję zapalenia pęcherza, i widzę że ostro imprezujesz w majówkę :-) Zakupiłaś buty dla Miłosza?
Renata kiedyś było tak na allegro, że 30 dni trzeba było czekać na odzew, później allegro zwracało kasę, a sami się z daną osobą rozliczali. Ale teraz się tam pozmieniało coś.
Ida współczuję wczorajszej nocki co ciekawego sobie zakupiłaś na tych zakupach?
Sarisa czekam na sesję brzuszka, no i pochwal się tym przedpokojem, ciastem i ucałuj Doris :-)
Moriam cieszę się, że udało się skończyć to co zaczęłaś, i że dokumenty się znalazły :-)
Kroma, Wioli za wiele się nie napracowałam pierwszego dnia, bo nic nie działało i szczerze to się wkurzyłam i wzięłam urlop na jutro, bo skoro oni się nie przejmują że nie mam co robić to ja mam się przejmować???
Sheeney co się dziś dowiedziałaś u dr?? Fajnie, że babcia dotarła cała i zdrowa :-)
Dziulka może Ty zacznij książki pisać, bo wszystko potrafisz tak realistycznie opisać.
Makuc, Happy, Ragna, Asik, Dawidowe, Emilia co u Was?