reklama

Październikowe Mamy 2010

aaaaaaaaaaaaaa!!!!!skonczylam!!!!!!!!!!!!!!! i wyslalam swoj projekt!!!!!!!!!!!teraz tylko siedziec i czekac na odpowiedz(dopiero w polowie lipca:( )

lece spac, bo jutro z rana jedziemy pod Wroclaw do sielskiej doliny.Jest tam staw, duzo zieleni, miejsca na grilla, dla dzieciaczkow place zabaw i zwierzatka(koniki, swinie,kury itp), wiec trzeba naladowac akumulatorki.
aha, w teatrze bylo super. Jak tylko bedziecie miec okazje, polecam. Maura byla oczarowana. W nastepna sobote dziemy tez:)

reklama
Moriam gratulejszyn

:-) to teraz trzymam kciuki za Twój grant :-). I zazdraszczam Wam jutro tej sielskiej doliny

edit:

zdenerwowałam się, bo taka samowolka mi się nie podoba :-(.... mam nadzieję, że uda mi się tu jutro wejść i zobaczyć czy coś z tym zrobione zostało....EHHH

Ostatnia edycja:
Dzien doberek pierwsza jestem?:szok:

Dziulka jakos sobie niemoge wyobrazic zolnierza w sukni slubnej:-D
moriam gratulacje!

Wstalismy sobie elegancko o 6 bo moje dzuscko stwierdzilo ze jest wyspane:wściekła/y: moj k od dzisiaj do czwartku ma nocki ele ze daleko dojezdrza musi juz wyjechac przed 3 a wroci jutro o 8:wściekła/y: glupoty mi sie snily dzisiaj musze sprawdzic w senniku. Co to oznacza bo troche mnie przerazilo:crazy:

Gdzie jestescie?meldowac sie po nocy czy juz grzejevie dupcie na slonku:-D

Hej!
Moriam super, że już koniec z pisaniem. Trzymam kciuki za grant. No i teraz to już chyba więcej czasu będziesz miała, żeby tu zaglądać.
Ida no właśnie z tym dryndaniem to zawsze mam problem do kogo. Mam tylko nadzieję, że mi dadzą te 60 min, bo jak nie to do nich napiszę.
A grilem to mi smaka narobiłaś.
Makuc a gdzie ten Twój C.D.?

u mnie nocka do kitu, bo Laura kataru dostała. Po prostu piknie. Znowu oboje przeziębieni.

wioli ja bym chciała już grzać, ba torby spakowane, gotowi jesteśmy wybyć na te domki...ale czekam aż mój Wielki Mistrz sie obudzi :/ bo wczoraj kumpel z Anglii wrócił, a on go tyyyle nie widział i przeciez na to jedno piwko musiał wyjsć, no muuusiał. i to jedno piwko od 19.00 pił aż do 2.00 taki ekonomiczy jest mój facet :-D ehhh... daje mu czas do 9.00 i ide po konefkę :-)

moriam wielkie gratulacje, bardzo sie ciesze :-) i zaciskam kciuki of kors :tak: !

E-lonka o nie znowu choróbsko :-( kurcze jakiś omen nad wami wisi czy co? a kysz a kysz! buziaki :********

Alis my zawsze jak gdzies musimy jechac moj jest tak strasznie zmecxony ze nie idzie go dobudzic ale juz mam sposob mowie albo wstajesz albo ide po posilki szturm moich dzieci dziala cuda:-D

Elona zdrowka dla was:-)

reklama
wioli ale okropne sny :-( pzytulam :*

Makuc
no jak miałoby się odbyć spotkanie skoro Ciebie nie będzie, hę ? ciesze się ze w końcu się nam coś trafiło bo w pierwotnej wersji M. nie miał ANI JEDNEGO dnia wolnego na ta majówke oprócz 1 i 3.05 :/ hip hip hurra :/ więc chociaż tego 2.05 udało mu się załatwić to zawsze choć troche sobie oddechniemy.
Ale już postanowiłam że 12.05 to super pomysł i obiecuje ze żadne siły czyste czy nieczyste planów nam nie zepsują :tak: i trzymam moooocno kciuki za to, żeby E-lonce udało się naprawić autko, mała mi znalazła chwilkę czasu :* , upały zelżały coby się sariska dobrze czuła, dorisek żadnych innych wyjazdów na ten dzien nie zaplanowała, makuc mi zrobiła prezent na noadchodzace swięta BN i nadjechała karoca :tak: :-D i inne mamusie żeby się przekonały i przyjechały :-) byłoby naprawdę cudnownie :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry