reklama

Październikowe Mamy 2010

Alicja 12-13 maja w Kraku są targi mother & baby. A ja i tak nie wiem czy dam radę przyjechać, bo nie sądzę, żeby auto nam naprawili do tego czasu.
Sarisa ja też nie lubię upałów,a teraz żar z nieba się leje.
Następnym razem chyba właśnie zaczną na głos do dziecka mówić jak to ludzie nieuprzejmi są.

Ostatnia edycja:
reklama
Emis fajnie ze week udany i franek mogl sie nacieszyc tata:-)
kania zrobilas mi smaka ta fasolka:-)
elona trzeba bylo starego dziada za uszy wyprowadzic z gabinetu moze to by go czegos nauczylo;-)
kroma jak noga?
ikaa pozdrow morze od nas!uwielbiam sopot oby tylko pogoda dopisala
renata tez wlasnie mysle nad kupnem piaskownicy dla kuby tylko te sprzatanie tego piasku:crazy: ale czego sie nie robi dla takiej radochy
sariska a ty marsz klasc sie na lozku nogi do gory i wypoczywaj:tak:

Dzis czeka mnie kolejna zimna noc bojler naprawia jutro:wściekła/y: siedzialam u mamy pol dnia zaliczylam kosmetyczke bo brwi wolaly juz o pomste do nieba i zastanawiam czy sobie nie zrobic rzes sztucznych fajnie wstac rano z gotowym okiem:-D

widzę, że jest co nadrabiać :-)
SHEENEY 2 tygodnie? :szok: o kurcze.. ale ten czas leci. moje kciuki masz (chociaż nie wiem, czy chcesz).
WIOLI na ciemno? o wow! Ty jasny blond na głowie miałaś, prawda? pamiętam jak ja taką metamorfozę zaliczyłam. Przez pierwszy tydzień sama siebie w lustrze nie poznawałam :laugh2:. A temperatura chętnie się z Tobą zamienię. Dzisiaj termometr u nas 35C na słońcu wskazywał :baffled: P.S ROXI zapracowana, stąd jej brak na bb :-( o widzę, że KANIA to samo napisała.
SARISA ja kiedyś uwielbiałam takie upały a teraz męczą mnie niesamowicie, więc wyobrażam sobie jak Tobie musi być ciężko... dzisiaj znowu praktycznie cały dzień z Alicją na dworze spędziłam ale to w sumie tylko z tego powodu, że mamy na osiedlu plac zabaw idealnie w cieniu umieszczony. Inaczej pewnie czekałabym do późnego popołudnia albo właśnie ok. 9 rano spacerowała. A i dziewczyny mają rację "zmień lustro" :-p;-) i pamiętaj, że opinia innych jest najbardziej wiążąca a co za tym idzie NA 100% wyglądasz CUDNIE! no i zazdroszczę takiego podróżowania plus spotkań z naszymi BB mamusiami :zawstydzona/y:
IDA eeee widzę, że Misia niezłego arsenału zębowego się dorobiła w końcu! gratki! No i dzielna kobita Ci rośnie, skoro nawet bliskie spotkanie z chodnikiem nie jest jej straszne. Alicja pewnie by się zachodziła od placzu i nie dała zdjąć z rąk conajmniej godzinę po takim "incydencie".
DZIULKA GRATKI!!!!!!
KROMA Ty te zabiegi masz laserowo robione? kurcze mój dobry kolega za 10 dni będzie miał ten sam zabieg, bo u niego to już takie zaawansowane te żylaki są, że lekarz stwierdził, że jak teraz tego nie zrobi to raczej nie wróży mu długiego życia.
KANIA Oliwka podobnie jak moja Alicja zamiłowaniem do pisakownic pała widzę. Trzymam mocno kciuki za powrót na "stare pracownicze śmieci"!
RENATA coś jakbyś mój i Alicjowy dzień opisała. Dwór, dwór, dwór i potem dłuuugie spanie w nocy :-) cieszę się, że u Was wszystko ok!

c.d.później. Idę po sibatę :-p

[edit] i nie ma jednak BB spotkania? :(

Ostatnia edycja:
makuc- ja mam nastrzykiwanie, laser to bardziej do drobnych mi polecał, albo już takich zaawansowanych.
Wioli- ja miałam ciemne a lepiej mi w jasnych, chociaż teraz to już od farbowania mam bardziej ciemnie naturalne niż jasne.
Ida- ja się chyba nie doczekam takiego uzębienia jak ma twoja córa, mój księciunio ma mało zębów, nawet dzisiaj dentystka mu zaglądała i mówi, że on jeszcze ma dużo do nadrobienia.

Ja się nałaziłam na spacerowałam, bo po zabiegu lepiej chodzić niż siedzieć i już mam dość.

maqc, jest jest, tylko młoda postanowiła pół godziny matkę po podłodze pociągać, zamiast grzecznie zasnąć i tym oto sposobem po zajrzeniu na zamknięty jestem tuuuuuuuu:-)mogę być ja?:rofl2:
temperatura u nas (heh, po wyjściu na dwór na 2razy po 10 minut) w sam raz, gdyby nie naprawdę chłodny wiatr:szok:ciekawe jak jutro u nas będzie, bo jutro definitywnie rozpoczynamy ten nieszczęsny sezon grillowy i to imprezą na prawie 20 osób:baffled:
a drastyczna zmiana koloru to była u mnie jeszcze w liceum, bo z blondyny z jeszcze jaśniejszymi pasemkami zrobiłam się na rudo i do tego jeszcze podcięłam włosy:rofl2::laugh2:kolejny taki szok przeżyłam dopiero jak zobaczyłam się w lusterku po porodzie:nerd::rofl2:;-)
co do ząbków to faktycznie zaczęły się sypać hurtowo jakieś 2 m-ce temu:szok:
a chodnikowa przygoda skończyła się parominutowym płaczem na rączkach of kors, a potem jeszcze kilkoma setkami metrów "przy mamy biuście" bo bałam się ją znowu puścić - wyjatkowo wywrotowy dzień miała wtedy:-(
a na te laserowe zamykanie naczynek widziałam kupon na grouponie dzisiaj chyba, i kosztowało to grosze bo 49zł - tylko nie doczytałam dokładnie, może jakis haczyk i był tam:confused:
piaskownica miłowana i u nas:-Dtylko że nie mogę doczekać się takowej na naszym podwórku:dry::dry::dry:samiec stwierdził że on zamawiać gotowej nie będzie bo co to za filozofia z paru desek zbić toto samemu - no i do dziś załatwia deski:crazy:
wioli, sztuczne rzęsy i mi by się przydały bo bez maskary wyglądam, hmmm... jakbym nie wyglądała:-p:rofl2:a z tym bojlerem to masakra jakaś - dobrze że to nie środek zimy:baffled:a ty do tej pracy jeszcze chodzisz, bo mi umknęło coś chyba:baffled:
sarisku, nam się jeszcze nie zdarzyło żeby przepuścili nas w kolejce z moim "grzecznyminaczej" dzieciatkiem - ale wychodzę z założenia że skoro chcą słuchać odgłosów "szalonego kojota" i być trącanymi z każdej strony to ich własny wybór, o!:-p:-D:rofl2:a jakby mi się któryś odezwał to z góry na dół bym zjechała jeszcze:angry::tak:taka zołza ze mnie;-)
e-lona, to mozesz do mnie zadryndać:-peee, tak se żartuję bo wiem że nie chcesz:-p:rofl2:
Kania, a ja dzisiaj w biedronce nawrzucałam sobie michałków pamarańczowych i kawowych i będę pracować nad oponką - bo skoro i tak jest to dokarmiać ją trzeba:-D:rofl2:jakbym miała okazję i koleżankę ciągnącą mnie na jakiś fitness to w locie bym trampki zakładała:tak:a najbliżej mam na jakis konkretny ftness do gorzowa:-(no moze Kostrzyn blizej ale tam to się wcale nie orientuję gdzie co jest grane:confused:
Baśka, ja miałam nadżerkę na ścianie żołądka. nie pamietam żebyś narzekała na samopoczucie, nie bolał cię żołądek??? bo ja zdychałam i zawaliłam przez to drugi kierunek na studiach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Joli, super że u was wszystko tak fajnie leci!!! dużo słoneczka ślę i ja:-)ps. ty masz tydzień wolnego a ja mimo że w szkole nie pracuję to i dzisiaj w piątek pracujowuję:baffled::-D
Emiś, zaraz list miłosny do Cię poleci, tylko skończę te wypociny i młodą w łóżeczku zakwateruję, a na razie: super ze weekend taki udany!!! aż mi się micha cieszy jak pomyślę jaki Franek musiał być happy z obecnosci taty:tak::-)a tej pomocy jak widzicie wszystkie nie bardzo W MOIM PRZYPADKU jest sens zazdraszczać, bo ostatnio np usłyszałam że za bardzo polegam na innych, o! a chodziło o to że jak babcia (moja mama) przyszła i wzięła Misię, to zaczęłam myć naczynia, a Młoda ciacho wcinało i urypało wszystko (łącznie z oimi wynikami z laboratoium!!!) co leżało na stole w zasięgu jej łapek - czyja wina?!?! moja!!! bo nie podlecialam wszystkiego odsunąć:crazy::nerd::angry:same oceńcie:baffled:ps. a "ciemna masa" ma naprawdę śliczny kolor włosów a te włosy to normalnie grrrrrrrrrrr aż mi gul skacze jak sobie zdjęcie przypomnę!!!:-):-):-)

a dzisiejszy dzień zakręcony jak makaron świderki:baffled:4h korków z maturzystkami, które zdadzą chyba tylko fuksem - bo nawet ta która coś tam w domu powtarza ze słuchania nie łapie totalnie nic!!! wszelkie rady, podpowiedzi nie sprawdzają się, ja sie załamię:-(a z czytania minimum 75 % wyrabia:szok:ehhhhhhhh
będę zarazpotem

edit: kroma, to ile Arek ma zęboli???

Halo
Maqc Ty mi nawet nie mów, że masz plac zabaw w cieniu oh jak ja Ci zazdraszczam. Bo u nas raczej wszystkie słoneczne. Choć właśnie sobie uświadomilam, że jeden plac zabaw jest w cieniu do godz. 12 jupi :-)
Idek noż to pochwal się jak samiec piaskownice zrobi heh. I widzę, że każda z nas robiła eksperymenty z włosami. Ja swego czasu zrobiłam sobie blond pasemka i wyglądałam jakbym gniazdo miała ;-) i od jakichś lat 6 mam swój kolor i dopóki nie zsiwieje nie zmienię go za żadne skarby ;-). A i czekam wiesz na co ;-)
Kromcia to chodź dużo chodź jak to pomoga, ale pewnie Cię boli. Bo koleżanka moja miała usuwanego żylaka od uda do kostki i ją strasznie to bolało. A jak to u Ciebie wyglądało? I kiedy etap nr.2??
Wioli sztuczne rzęsy są superowe :-). moja psiapsiółka miała i jej zazdraszczałam i się zastanawiałam czy by sobie nie zrobić. Ale teraz mamuśka ze mnie toż co będę szaleć z rzęsami ;-) hehe później jak odchowam moje drugie małe :-).

edit:
I chyba generalnie strasznie nie podoba mi jak ktoś rządzi się swoimi prawami ................

Ostatnia edycja:
Ida to rzeczywiscie z ta pomoca to wcale nie jest tak super ja moze tez niemam jakies duzej ale jak moja mama jest to oczy moge zamknac i wiem ze zadna niespodzianka mnie nie czeka jak otworze:-D Jutro mega imprezka u ciebie 20 osob:szok: szkoda ze tak daleko mieszkam bo jeszcze 4 marzacych o grilu bys przyjela co?:-p
Kroma te zdjecia co istatnio dawalas na galeri w jasnych wlosach to sa terazniejsze?bo w tych to bardzo mi sue podobasz i jakos w ciemniejszych nie moge sobie ciebie wyobrazic:confused:

reklama
witam sie wieczorowa pora:))) dzionek dosc intensywny:))) obudzilam sie o 8.30, meza tez i pol godziny po nas wstala mloda:))) szykowalismy sie na zakupy jak co miesiac zarciowo piciowe, i rano mloda byla w 7 niebie wariatek maly bo pozwolilam jej lazic w samym bodziaku i pieluszce po domu, bo po co ubierac w portki tzw po domu jak zaraz trza sie ubrac na dwor. smiac mi sie chcialo bo moje dziecko nie umie chodzic w sukienkach i spodniczkach!!! normalnie nogi jej drzaly!!!! ja tez jak mnie ubierze ktos w kiecke to ide jak zolnierz bo non stop w spodniach chodze. nawet w sukni slubnej szlam jak sierota:pppp po zakupach szybko zrobila Leane obiadek i do niani zaprowadzilam. zdjelam Leane z wozka i mowie do niani: a teraz patrz! i puscilam Leane i kazalam jej isc do niani:) niania zadowolona brawo jej bila:)))) po odprowadzeniu mlodej rozpakowalismy zkaupy szybko obiad odgrzalam z wczoraj i do pracy. w robocie mlyn totalny. po robocie oczywiscie musialam wyprzytulac glizdusia i jak zanioslam ja do pokoju to slysze pisk i spiew" kolko, pilka, kolko, pilka, dudus, kolko, pilka iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!" wchodze a Leane skacze po lozeczku na stojaco!!!!!!! myslalam ze sie zleje ale powiedzialam jej powaznym w miare tonem (smiech mialam na koncu nosa) ze teraz sie spi i takie tam. wyszlam. po 2 min od nowa leci " piosenka" : "kolko, pilka, kolko, pilka, dudus, kolko, spi, pilka, spi, dudus spi, ciiiiiiiii " tymrazem maz wparowal: Leane zas stoi i podskakuje.... no co za egzemplarz nam sie trafil....

a wracajac do tematu bursztynowego naszyjnika: wierzcie lub nie, ale od dosc dluzszego czasu Leane nie placze przez zeby, nieraz ma czerwone poliko ale nei wrzeszczy jak kiedys, a widze ze zabki wychodza teraz dolne trojki sie przebijac beda bo juz z jednej strony zaczela a z drugiej tuz tuz pod dziaselkiem.

IDA co do maturzystek to wydrzyj jape ze glaby sa i ty reklamacji za oblana mature nei rpzyjmujesz:ppppp

EMIS super dzionek wam sie udal:)))))))))))) ja mojej chyba dzwig kupie bo ona ma fiola na tym tle....

SHEENEY to juz tak blisko porodu??? kiedy to zlecialo!!!

KROMA tobie najladneij w jasnych wlosach i jakos nie wyobrazam sobie ciebie w ciemnych....

WIOLI masz ty te wlosidla dlugasne, wczoraj ci zapomnialam napisac:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry