maqc, jest jest, tylko młoda postanowiła pół godziny matkę po podłodze pociągać, zamiast grzecznie zasnąć i tym oto sposobem po zajrzeniu na zamknięty jestem tuuuuuuuu:-)mogę być ja?

temperatura u nas (heh, po wyjściu na dwór na 2razy po 10 minut) w sam raz, gdyby nie naprawdę chłodny wiatr

ciekawe jak jutro u nas będzie, bo jutro definitywnie rozpoczynamy ten nieszczęsny sezon grillowy i to imprezą na prawie 20 osób

a drastyczna zmiana koloru to była u mnie jeszcze w liceum, bo z blondyny z jeszcze jaśniejszymi pasemkami zrobiłam się na rudo i do tego jeszcze podcięłam włosy

kolejny taki szok przeżyłam dopiero jak zobaczyłam się w lusterku po porodzie

;-)
co do ząbków to faktycznie zaczęły się sypać hurtowo jakieś 2 m-ce temu

a chodnikowa przygoda skończyła się parominutowym płaczem na rączkach of kors, a potem jeszcze kilkoma setkami metrów "przy mamy biuście" bo bałam się ją znowu puścić - wyjatkowo wywrotowy dzień miała wtedy:-(
a na te laserowe zamykanie naczynek widziałam kupon na grouponie dzisiaj chyba, i kosztowało to grosze bo 49zł - tylko nie doczytałam dokładnie, może jakis haczyk i był tam

piaskownica miłowana i u nas

tylko że nie mogę doczekać się takowej na naszym podwórku

samiec stwierdził że on zamawiać gotowej nie będzie bo co to za filozofia z paru desek zbić toto samemu - no i do dziś załatwia deski
wioli, sztuczne rzęsy i mi by się przydały bo bez maskary wyglądam, hmmm... jakbym nie wyglądała

a z tym bojlerem to masakra jakaś - dobrze że to nie środek zimy

a ty do tej pracy jeszcze chodzisz, bo mi umknęło coś chyba
sarisku, nam się jeszcze nie zdarzyło żeby przepuścili nas w kolejce z moim "grzecznyminaczej" dzieciatkiem - ale wychodzę z założenia że skoro chcą słuchać odgłosów "szalonego kojota" i być trącanymi z każdej strony to ich własny wybór, o!

a jakby mi się któryś odezwał to z góry na dół bym zjechała jeszcze

taka zołza ze mnie;-)
e-lona, to mozesz do mnie zadryndać

eee, tak se żartuję bo wiem że nie chcesz

Kania, a ja dzisiaj w biedronce nawrzucałam sobie michałków pamarańczowych i kawowych i będę pracować nad oponką - bo skoro i tak jest to dokarmiać ją trzeba

jakbym miała okazję i koleżankę ciągnącą mnie na jakiś fitness to w locie bym trampki zakładała

a najbliżej mam na jakis konkretny ftness do gorzowa:-(no moze Kostrzyn blizej ale tam to się wcale nie orientuję gdzie co jest grane
Baśka, ja miałam nadżerkę na ścianie żołądka. nie pamietam żebyś narzekała na samopoczucie, nie bolał cię żołądek??? bo ja zdychałam i zawaliłam przez to drugi kierunek na studiach

Joli, super że u was wszystko tak fajnie leci!!! dużo słoneczka ślę i ja:-)ps. ty masz tydzień wolnego a ja mimo że w szkole nie pracuję to i dzisiaj w piątek pracujowuję

Emiś, zaraz list miłosny do Cię poleci, tylko skończę te wypociny i młodą w łóżeczku zakwateruję, a na razie: super ze weekend taki udany!!! aż mi się micha cieszy jak pomyślę jaki Franek musiał być happy z obecnosci taty

:-)a tej pomocy jak widzicie wszystkie nie bardzo W MOIM PRZYPADKU jest sens zazdraszczać, bo ostatnio np usłyszałam że za bardzo polegam na innych, o! a chodziło o to że jak babcia (moja mama) przyszła i wzięła Misię, to zaczęłam myć naczynia, a Młoda ciacho wcinało i urypało wszystko (łącznie z oimi wynikami z laboratoium!!!) co leżało na stole w zasięgu jej łapek - czyja wina?!?! moja!!! bo nie podlecialam wszystkiego odsunąć

same oceńcie

ps. a "ciemna masa" ma naprawdę śliczny kolor włosów a te włosy to normalnie grrrrrrrrrrr aż mi gul skacze jak sobie zdjęcie przypomnę!!!:-):-):-)
a dzisiejszy dzień zakręcony jak makaron świderki

4h korków z maturzystkami, które zdadzą chyba tylko fuksem - bo nawet ta która coś tam w domu powtarza ze słuchania nie łapie totalnie nic!!! wszelkie rady, podpowiedzi nie sprawdzają się, ja sie załamię:-(a z czytania minimum 75 % wyrabia

ehhhhhhhh
będę zarazpotem
edit:
kroma, to ile Arek ma zęboli???