emiliab
Fanka BB :)
Hej!
Oj bardzo intensywny miałam weekend
. Nie byliśmy nigdzie,ale czas spędzony pod blokiem był baaardzo udany
. W sobotę małż wrócił wcześniej(18) z pracy,wykąpał się i do 20 byliśmy wspólnie na dworze. Było naprawdę rewelacyjnie. Franek taty nie odstępował na krok. A jak mu zniknął z pola widzenia,to ryk był nieziemski
.
Franuś bawił się taką wielką wywrotką kolegi ,no i mój małżonek wczoraj w tesco wyhaczył podobną i oczywiście musiał synusiowi kupić:-). Cuuudnie było! Ach,ciekawe,jak małż będzie pracował w tym tygodniu
Alicja jej! Przeczytałam o tym wypadku i az się wkurzyłam na babę! Żeby faceta chronić?
. Dobrze,że z dzieciątkiem jest ok...
sarisko nad morze? Super! Jak już rozważycie wszystkie "za",to... pozdrów Doriska. I tobie ślę buziole:***
sheeney czekam na smska:***
Ida ja tobie tez zazdroszczę pomocy przy Miśce. Ja przy dwójce dzieci i mężem wracającym"do hotelu" jestem zdana wyłącznie na siebie
Kaniu dziękuję,że pytasz:*** Napisałam wyżej,że u nas było super!
wioli i jak? Terma juz jest? Masz ciepłą wodę? I zdjęcie "ciemnej masy" na priv proszę migusiem
e-lonka współczuję sytuacji w przychodni i [naciągniętych więzadeł:***
renatka czyli cały dzień spędzacie w piachu? Jak my
Oj bardzo intensywny miałam weekend
. Nie byliśmy nigdzie,ale czas spędzony pod blokiem był baaardzo udany
. W sobotę małż wrócił wcześniej(18) z pracy,wykąpał się i do 20 byliśmy wspólnie na dworze. Było naprawdę rewelacyjnie. Franek taty nie odstępował na krok. A jak mu zniknął z pola widzenia,to ryk był nieziemski
. Franuś bawił się taką wielką wywrotką kolegi ,no i mój małżonek wczoraj w tesco wyhaczył podobną i oczywiście musiał synusiowi kupić:-). Cuuudnie było! Ach,ciekawe,jak małż będzie pracował w tym tygodniu

Alicja jej! Przeczytałam o tym wypadku i az się wkurzyłam na babę! Żeby faceta chronić?

. Dobrze,że z dzieciątkiem jest ok...sarisko nad morze? Super! Jak już rozważycie wszystkie "za",to... pozdrów Doriska. I tobie ślę buziole:***
sheeney czekam na smska:***
Ida ja tobie tez zazdroszczę pomocy przy Miśce. Ja przy dwójce dzieci i mężem wracającym"do hotelu" jestem zdana wyłącznie na siebie

Kaniu dziękuję,że pytasz:*** Napisałam wyżej,że u nas było super!
wioli i jak? Terma juz jest? Masz ciepłą wodę? I zdjęcie "ciemnej masy" na priv proszę migusiem

e-lonka współczuję sytuacji w przychodni i [naciągniętych więzadeł:***
renatka czyli cały dzień spędzacie w piachu? Jak my

. Ale kupiłam sobie mega pakiet ćwiczeń na zakupach grupowych i po 15 maja(bo wtedy małż będzie normalnie wracał z pracy) zaczynam intensywnie ćwiczyć
kamil w piatek dostal strasznego ataku dusznosci i katar pojechalam z nim ok.17 do przychodni i lekarka kazala mu robic inhalacje z beodualu i syropek na zabkowanie dawac okazalo sie ze mu zabek wychodzi a do tego alergiczny katar i moze astma