Halo
ja umieram....jest za gorąco. Palce mi spuchły i nogi też :-( ehh nie lubię upałów ZWŁASZCZA w ciąży ehh(teraz też wagę mam pewnie niesamowitą ehh). No i generalnie nie jedziemy jednak nad morze :-( (jednak nie dam rady 700 km przejechać i do tego Zuu ostatnio jakieś fochy na jazde i obaiwiam się, że byłoby ciężko :-(, choć wiem, że tam aura mi sprzyjająca (bo nie ma takich upałów)). Ale cóż zrobić ehhhh
Sheeney to mówisz, że tak mi brzusio urośnie :-), że nie dam rady na kolana wziąść no pięknie :-)....doczekać się nie mogę ;-) hehhehe. A Tobie życzę, żeby Tymcio postaniowił wyjść za dni 5 :-) albo w czwartek już jak babcia będzie.
Renatko przecież najlepsza zabawa to wysypywać piach poza piaskownicę. A jak Twoje oczy??
EMiś ja w tamtym roku też chodziłam na platformę i też byłam bardzo zadowolona :-). I jak teraz tylko bede mogła to korzmałeystać będę :-)
Aliś jedzcie nad zalew :-) , spotkanie możemy przełożyć na inny termin.
E-lona no żesz kuźwa stary dziad. Ja generalnie bym na głos komentowała i marudziła, żeby mnie z Zuzką na bank przepuścili. A pozatym uważam, że z dziciakami powinno być poza kolejnością, bo jest ciężej ujarzmić maluchy.
Joli to fajnie, że malutka już po zabiegu. A mówisz, że Gabi nikogo się nie boi no to super.
Baska zdrówka dla małego
Kaniuś już skończone? to odpoczywaj i Zuzka też teraz uwielbia piasek, nawet zium nie jest tak fajne jak piasek ehhh
Kroma ja tylko na słoneczku jestem jak przechodzę z auta do auta, albo troszkę na placu zabaw a już jestem opalona ehh, a nogi białe(bo w getrach chodzę - chyba muiszę nogi wydepilować ;-)- choć widzę, że cosik mi się pod kolanem brzydkiego zrobiło(naczynka popękały i jak ja bedę chodzić w czymś krótkim :-()