reklama

Październikowe Mamy 2010

Baska zdrówka dla Kamilka. A jaki to syropek na ząbkowanie? Trzymam kciuki, żeby wyniki 14.05 były dobre.
Kania najpierw to muszę recepte zrealizować.
Emilia smacznego. Ja chyba dzisiaj racuchy z jabłkami zrobię tylko jabłek brak i trzeba do sklepu skoczyć.

A wiecie, że dzisiaj w taki upał widziałam jakiegoś gościa w zasuniętej kurtce i to ciemnej.

reklama
E-lona może mu zimno było...;-)
A realizowanie recept, to coś czego bardzo nie lubię.
U mnie dziś fasolka :-)
Zmykam na zakupy bo prócz fasolki to mam światło w lodówce.
Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Kania oj też zjadłabym fasolkę, ale taką domowej roboty.

Właśnie wygrałam 60 min do timobajla lub stacjonarne. Ciekawe czy mi przyślą smsa, że już aktywne, bo ostatnio jak wygrałam to nic nie wysłali.

hej kobietki melduję się po weekendzie.
W koncu udalo nam się znależć kwaterę nad morzem w Sopocie i 21 jedziemy :-):-):-) na 5 dni narazie,cena trochę wysoka bo 180 za dobę za nas dwóch plus Lenka ale stwierdziłam że nie będę brać byle czego,co innego jak byśmy sami jechali to wiecie warunki nie muszą być jakieś tam super ale jak już z małą jedziemy to rozumiecie.
A ogólnie to ok Lenka po chorobie więcej mleka mi pije czasami potrafi wieczorem 200 ml wypić było kiedyś niemożliwe bo wchodziło jej tylko 120 ale co tam jak chce to niech pije.Calymi dniami na dworze siedzimy i nawet mi ją cięzko do domu na jedzenie zaciągnąć.
To tyle wszystkie Was pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę.

Ikaa super, że wyjazd niedługo. My w zeszłym roku byliśmy też w maju i niedaleko, bo w Rewie, a płaciliśmy 70zł za 2 dorosłych i 2 dzieci. Mieliśmy pokój z łazienką. Budynek nowy, bo oddany do użytku rok wcześniej. 180 zł to dla mnie gigantyczna kwota, ale Wy tylko na 5 dni jedziecie to też inaczej liczą. Poza tym to Sopot.

elona no wlaśnie to Sopot to też inne ceny,a tańsze były tylko że jedna łązienka na dwa pokoje a ja jaestem taka że wolę mieć pokój z lazienką dla siebie co innego jak by z nami ktoś jeszcze jechal np moja siostra ze swoim facetem to może być taki pokój ale tak to nie wiadomo co się trafi za towarzystwo a ja nie zamierzam spędzić niewiadomo ile czasu na szorowaniu łazienki a tak jak sobie zrobie tak będę miała.

Ikaa też zawsze jak jeździmy to tylko pokój z własną łazienką. Taka już jestem, że dzielić się nie lubię. :-p;-) Samochodem jedziecie czy publicznym środkiem transportu? Dużo km macie do przejechania?

Kochane ja tak na chwilkę :

mała mi, sariska
tak sobie myśle i myśle i może po prostu przełożymy to spotkanie na później np. na jakiś weekend? wtedy może i dorisek i E-lonka mogłyby do nas dołączyć? bo teraz nie każdemu pasuje :-( no i to słońce :/ małż teraz mi dzwoni że jego kumpel nas nad zalew na domki zaprasza, no i ślubnemu głowe zmyłam ze mi plany psuje ale kurcze widze że wszystko na opak sie nam układa :/ to co możemy przełożyć? proponowałabym np. 12 albo 13.05 co Wy na to?

reklama
Halo
ja umieram....jest za gorąco. Palce mi spuchły i nogi też :-( ehh nie lubię upałów ZWŁASZCZA w ciąży ehh(teraz też wagę mam pewnie niesamowitą ehh). No i generalnie nie jedziemy jednak nad morze :-( (jednak nie dam rady 700 km przejechać i do tego Zuu ostatnio jakieś fochy na jazde i obaiwiam się, że byłoby ciężko :-(, choć wiem, że tam aura mi sprzyjająca (bo nie ma takich upałów)). Ale cóż zrobić ehhhh
Sheeney to mówisz, że tak mi brzusio urośnie :-), że nie dam rady na kolana wziąść no pięknie :-)....doczekać się nie mogę ;-) hehhehe. A Tobie życzę, żeby Tymcio postaniowił wyjść za dni 5 :-) albo w czwartek już jak babcia będzie.
Renatko przecież najlepsza zabawa to wysypywać piach poza piaskownicę. A jak Twoje oczy??
EMiś ja w tamtym roku też chodziłam na platformę i też byłam bardzo zadowolona :-). I jak teraz tylko bede mogła to korzmałeystać będę :-)
Aliś jedzcie nad zalew :-) , spotkanie możemy przełożyć na inny termin.
E-lona no żesz kuźwa stary dziad. Ja generalnie bym na głos komentowała i marudziła, żeby mnie z Zuzką na bank przepuścili. A pozatym uważam, że z dziciakami powinno być poza kolejnością, bo jest ciężej ujarzmić maluchy.
Joli to fajnie, że malutka już po zabiegu. A mówisz, że Gabi nikogo się nie boi no to super.
Baska zdrówka dla małego
Kaniuś już skończone? to odpoczywaj i Zuzka też teraz uwielbia piasek, nawet zium nie jest tak fajne jak piasek ehhh
Kroma ja tylko na słoneczku jestem jak przechodzę z auta do auta, albo troszkę na placu zabaw a już jestem opalona ehh, a nogi białe(bo w getrach chodzę - chyba muiszę nogi wydepilować ;-)- choć widzę, że cosik mi się pod kolanem brzydkiego zrobiło(naczynka popękały i jak ja bedę chodzić w czymś krótkim :-()

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry