reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja tylko przelotem bo roboty mam od groma

Ida kara zawsze sie jakas znajdzie adekwatna do postepowania z regoly zakaz tv grania odwiedzin kolegi czy zakupu czegos na czym mu zalezy albo posiedzi sobie w pokoju i przemysli co zle zrobil idus od kolezanki corka juz w lutym skonczyla 3 lata a dalej wali w pieluche ostatnio jak byli u nas to siedziala na dywanie bez pampersa i ...... Sobie pozniej szorowalam:wściekła/y:;-)

Sariska ty zdecydowanie za malo odpoczywasz zebym ja niemusiala przypadkiem krakowa odwiedzic by ci osobiscie powiedziec nunu;-)

Baska gratuluje decyzji do dziela:-)
kania skad ten brak nastroju?

reklama
witam w ten śliczny słoneczny wieczór ;-)

Własnie wysłałam długi list ze skrgą do firmy kurierskiej "Siódemka". Wczoraj dzowniłam na infolinie i podali mi adres maila na jaki mam wysłać skargę. Opisałam całą sytuację powolująć się na konkretne paragrafy regulaminu któy ściągnełam z ich strony. Dodatkowo zaznaczyłam że ewentualne podpisy odebrania przesyłki nie należą do mnie i są niezgodne z moją wolą.
Ciekawe co odpisą i jak będą próbowali to olać albo się z tego wywinąć. Napewno nie odpiszczę gdyż to nie leży zgodnie z moim charakterem.

ikaa życze polepszenia spokoju.

Ida no własnie napewno drążyć będę jak napisałam wyżej. Nie będzie że boli

Ragna też słyszałam że to najgorsza firma ale niestety wybor nie miałam a kasy zapłaciłam sporo bo 25 zł. Za zostawianie u sąsiada też bym nie popuściła no chyba że by mieli moje upoważnienie do odbiuru albo by zadzwonił i zapytał czy nie mam zaufanych sąsiadów. W moim przypadku przecież opisywana wielokrotnie na forum starucha na przeciwko to napewno nie zaufana sąsiadka tylko osoba kwalifikująca się do niezłego wpier.............u. Zreszta nawet nie raczył zadzwonic aby sie zapytać czy taka osoba zaufana jest. Jak by taka była to co by mi szkodziło powiedziec mu nie ma problemu niech pan zadzwoni pod numer.... i spokojnie ogą to wziąc a ja sobie odbiore . To nie no bo chyba szkoda impulsów.
POwinnam zrobic swienie i po 30 dniach poprosić o odszkodowanie bo przesyłka niedostarczona i ubezpieczona. A mojego podpisu nie ma.

happy ponawiam pytane co się stało że wyprowadziliścię się do DK i to tak nagle.

Baska też bym nie poszła z brudnym dzieckiem na spacer ani tymbardziej nie dała do żłobka jak to robią u nas rodzice. Czasem jak patrze jak te dzieci ubrane to nie wiem czy nawet w najgorszym grzebaku takie ubrania się znajzie. Dodatkowo niedomyte , z dziórami. A matka ubrana w najdroższe ciuhy czysta pachnąca. Dziwne ale najczystrze, najlepiej ubrane i zadbane są dzieci z biedniejszych i skromniejszych domów.
A po co już rać ostatnią paczkę anty. Zacznij teraz

Kania mów co ci na sercu leży.

Renata fajna ta stronka

Sarisa zleci tak szybko że zanim obejrzysz się a tu plusk i do szpita, rach ciach i do domu.

Wioli Mojej kolezanki 3 tygodnie temu 3 lata skonczyła i zakłada jej jeszcze na noc pieluche. Choc mówi że to juz ostania paczka i bedzie ja wysadzac w nocy. I wcale nie wydaje mi sie to jakie opóźnione.

A wczoraj to widok jednej pani jakos tak doprowadził mnie do myslenia i jakos szkoda mi jej było. Codziennie na trasie przystanek autobusowy żłobek przechodze koło szpitala położniczego a raczej ocieram się o jego ściane i walcze z personel o miejsce na chodniku wychodząc z autobusi. I wychodziła ze szpitala dziewczyna w wieku 25-30 lat, sama, smutna, oczy podkrażone, szła powolutku trzymając się pod brzuchem któego raczej nie miała a w reklamówce niosła wkładki laktacyjne i podkłady bella mama. Bez dziecka. I jej oczy dosłownie mnie zmroziły.

Gratulacje dla Sheeney!!!!!!!!!!!!!!!

Hej ja też na chwilunie
Dawidowe oby tak było ;-). A ciekawa jestem co Ci odpiszą.
Wioli tak kochana o Twoją powódź mi chodziło ;-), ale jestem roztrzepana ehh.
Idek jak Twoje maturzystki?
Mała mi cieszę się, że lekcje przeżyłaś :-).
Dawidowe wejdz sobie na WZ i tam sobie doczytasz odnośnie Happy (pewnie tutaj nie chce pisać)

Dawidowe, bardzo smutne to, co napisałaś o tej dziewczynie :( Wolę się nie zastanawiać, co mogło jej się przytrafić.
A co do kurierów, ja kiedyś zadzwoniłam ze skargą ale na OPEK. Kurier rzekomo u nas był, ale nie zadzwonił, a nawet nie zostawił powiadomienia w skrzynce czy drzwiach. Ze strony internetowej dowiedziałam się, że kurier nie zastał mnie w domu...

Dawidowe, dokładnie, a ten kurier nic nie zostawił... No ale przyjechał następnego dnia rano. Mam nadzieję, że pani z centrali, z którą rozmawiałam, akurat wtedy uprzejmie (zazwyczaj jestem średnio miła w takich sytuacjach), zwróciła mu uwagę.
Ja już zmykam, bo muszę jeszcze skończyć przygotowywać lekcję na jutro.
Dobranoc!

Dawidowe ale ona wogole tej corki nie uczy robic na nocnik o nocy bez pieluchy to nawet mowy niema mi sie wydaje ze to dosc pozno bo skoro ona juz chodzi do przedszkola i wszystko rozumie to czemu nie uczy dziecka sie zalatwiac ona newt nie powie ze chce bo jej nikt nie uczy

zaraz mnie coś trafi bo próbuję wychaczyć ostatnią część zmierzchu i już chyba z 50 plików ściagnęłam i próbowałam otworzyć i pokazuje się coś ze "wystąpił błąd podczas otwierania pliku. nie można go odnaleźć" - noszzzzzzzzzzzz cierpliwość mi się kończy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ktoś wie o co kaman?!?!?!?!?!:confused:
ps. a może macie wersję pdf "przed świtem":confused::cool2:

reklama
Ja jak mam jakąś przesyłkę to staram się o dhl oni zawsze dzwonią i umawiają się na przesyłkę może dlatego że jak raz nam przysłał paczkę i mój powiedział że otworzy paczkę aby sprawdzić czy nie uszkodzona a tak była wiatrówka to się facecik trochę zdygał:tak: Gratulacje dla Sheeney!!!!!
w końcu się rozpakowała a teraz to na Sarisia czekamy
:-)
A pogoda kiepska teraz pod wieczór przestało padać... dziewczyny zakatarzone mam nadzieję ze następny tydzień będzie lepszy jedynie co poprawia mi nastrój to wizyta u fryzjera... hihihi lubię jak ktoś mnie czesze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry