Roxannka
Pracująca mama!
A my znowu z kina wróciliśmy niedawno :-)
Ostatnio byliśmy na filmie "Wielki rok" - nowość i a dzisiaj na raczej już wychodzącej z kin komedii francuskiej "Nietykalni" - uśmiałam się do łez
uwielbiam chodzić do kina, to rewelacyjne odstresowanie dla mnie
Przed wczoraj z Patrykiem zostali moi rodzice a dzisiaj zawieźliśmy go do teściowej ... żyć nie umierać ;-)
Ostatnio też z Patrykiem byłam dwa razy w teatrze :-) nasze życie kulturalne poprostu kwitnie
teraz tylko urlopu wyczekuje 
Przepraszam, że was nie nadrobie i nie poodpisuje ale padam na pyszczek i jak widze która jest godzina to aż mi słabo bo zaraz do pracy trzeba wstawać
naszczęście jutro już piąteczek 
Wszystkim mamusiom i dzieciaczkom przesyłam buziaki i życze kolorowych snów :*
Ostatnio byliśmy na filmie "Wielki rok" - nowość i a dzisiaj na raczej już wychodzącej z kin komedii francuskiej "Nietykalni" - uśmiałam się do łez
uwielbiam chodzić do kina, to rewelacyjne odstresowanie dla mnie
Przed wczoraj z Patrykiem zostali moi rodzice a dzisiaj zawieźliśmy go do teściowej ... żyć nie umierać ;-)Ostatnio też z Patrykiem byłam dwa razy w teatrze :-) nasze życie kulturalne poprostu kwitnie
teraz tylko urlopu wyczekuje 
Przepraszam, że was nie nadrobie i nie poodpisuje ale padam na pyszczek i jak widze która jest godzina to aż mi słabo bo zaraz do pracy trzeba wstawać
naszczęście jutro już piąteczek 
Wszystkim mamusiom i dzieciaczkom przesyłam buziaki i życze kolorowych snów :*
) Powiem Ci, że ja wyjątkowo też za Czechami byłam ;-) chociaż mecz tylko jednym okiem mojego męża oglądałam, bo sama ostro w Diablo III wczoraj naginałam :-) a dzisiaj Germania-Grecja. Coś czuję, że będzie pogrom.

więc od wczoraj zdycha i mam nadzieję, że niebawem mu to minie, bo wygląda to na prawdę tragicznie
jakoś weny nie mam...
makuc o widzę że i faceci mają chęc do odchudzania
no ale moze za dużo tej kofeiny nie bo i tabletki i kawa plus napój energetyczny