Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i ja też dziś załatwiłam sobie tylko że muszę podszkolić się bo mam ofertę pracy w sklepie spożywczym tylko że muszę nauczyć się wypełniania papierów itp bo sama będę na zmianie i do tego zastępcą kierownika
O tym nie mam zielonego pojęcia ale chcą mnie przeszkolić
Może dam radę zobaczymy
Mam codziennie jezdzić na szkolenie na 4godz do tego sklepu i jeszcze w miedzy czasie znajoma mnie podszkoli ale to już sobie załatwiłam w własnym zakresie ona jest kierowniczką u Nas w sklepie i zaproponowała pomoc bo to ta sama sieć sklepów...Trzymajcie kciuki

Pośpi pewnie z 3 godzinki.A ja wczoraj miałam bardzo aktywny wieczór.Na cześć zakończenia @,która trwała tym razem tydzień
wyskoczyłam na trochę z domu.Najpierw bieg przez las z koleżanką na 5 kilometrów,z czego przebiegłam 3,a reszta to szybki marsz.Ona już biega spokojnie takie dystanse,ale ja dopiero zaczynam więc nie moge się przeforsować.Potem pół godzinki przerwy i godzina basenu.Ehh cudnie było.Wróciłam do domu padnięta ale zadowolona z siebie.Dziś chyba będzie sam basen,a w niedzielę powtórka-najpierw bieganie,potem basen.zaraz wyciągam piłkę do ćwiczeń i porobię trochę brzuszków.No i jeszcze obiad trzeba zrobić mężowi,ale to mi zajmie kwadrans,bo mam wszystko przygotowane tylko ziemniaki obrać i ugotować i gotowe.No właśnie mąż...hmm wnerwia mnie ostatnio.Nic szczególnego,całokształt i chyba już zmęczenie materiału plus rutyna.Trzeba nad nim i nad nami popracować.
;-)
Super,że znalazłaś pracę to teraz jeszcze za męża trzymam kciuki!:-)Będzie dobrze,wierzcie w to.