reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

hejka

Sarisa- a może pobiegaj po schodach :-) A gin cię nie chce dać na wywołanie. Życzę szybkiego porodu, jak już tak długo czekasz to niech chociaż szybko się urodzi.

Dziulka- to masz śpiocha w domu, bo moje idą spać po 21, wstają o 6tej a tylko młody śpi i to ma jedną drzemkę popołudniu i śpi z godzinę.

Czarodziejka- dużo zrzuciłaś, ja 3 kg straciłam i od razu spodnie luźniejsze. Współczuję zwichnięcia i zdrówka.

Emilia- fajnie, że masz wakacje, co ja bym dała, żeby gdzieś pojechać. Miłego urlopowania i dla Roxi też.

A co do kafli, to wiecie, nie chcieli nam uznać reklamacji, ale poszperaliśmy w przepisach i okazało się, że mamy na to tydzień czasu. W sumie próbowali nam namącić, że to my powinniśmy sprawdzić przesyłkę, za nim zapłacimy i kurier musi przy tym być, a to nie prawda, mieliśmy na to dwa dni i kurier nie musi być i żeby otworzyć to muszę mu zapłacić, a w razie czego to on przyjeżdża i spisuje protokół. No ale oddali, bo M chciał im na Ceneo wystawić negatywa i oddali nam brakujące płytki. Teraz mamy robioną kotłownie i sufity. Zaraz będą nam robić regipsy w kuchni, w sumie zajmie im to dwa mce.

reklama
witam sie i ja. Dziś moja poszalała i wstała aż o 6. Lepsze to niż wczorajsza 5. Teraz wciagnie śniadanie i potem kłade ją zawsze spać. A potem idziemy zobaczyć dzien francuski. Będą tańce francuskie, francuskie zakąski wina, piosenki itp. Jak bedzie fajnie to jeszcze wieczorkiem pojdziemy bo to jest od 12-22. Niedaleko to pojdziemy na spacerek i zachaczymy o lidla.

Emiliab czekam na fotograficzne sprawozdanie ;-)

Dziulka moja nie spała cały dzien a normalnie sypia tak koło 10 roznie od 30 minut do 3h. Standardowo to jakas godzine. Idzie spać o 18-19. Do 21 by nie wytrzymała.Zreszta nawet jak zdazy jej sie poszalec do 23 to i tak wstaje 5-6 wiec kłade ja o 18 i mam czas dla siebie.

Sarisa ja ci mówie zapakujmaszyne bo co ty biedna bedziesz robiła podczas skórczy w szpitalu hahahhahaa
A moja koleżanka dwa razy aby wkoncu dziecie wyszło myła schody w domu i zawsze je zalała hihihih

Kroma to kiedy się przeprowadzacie?

Kurcze mam strasznego wyjadacza pomidorów. Normalnie teraz już o pomidora musze wlalczyć bo mi konkurecja wyrosła.

hej Wam

Spieszę Wam donieść ,ze sarisa urodziła!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

dzis o 14:35, na świat przyszła Pola. Przesliczna ,zdrowa i duża dziewczynka : waga 3890!!! 56cm dł!!Widziałam już fotkę , jest naprawdę śliczna:tak:

its_a_girl_greeting.jpg

Sariska wielkie gratulacje dla dzielnej mamusi!
potwierdzam Polusia jest prześliczną dziewczynką :-) :tak:

Halo
Widze, ze Dorisek napisal :*
Juz mam moja kruszynke ;-). Porod trwal ok 4.30h i bylo ok, ale nie tak super jak Zuuu. Nie poszlo tak gladko, bo skurcze lipne byly. Bolalo, ale dalysmy rade.
A zdjecia wgrac niestety nie moge :( wiec dodam jak wroce ze szpitala. Pozdrawiam i dziekuje

reklama
wpadam po wakacyjnej przerwie, a tu takie wiadomosci!!

sarisa , gratulacje !!!!

Polusia to duza dziewczynka, niech rosnie zdrowa i radosna! czekam na fotki:))

no a my po urlopie u rodzinki z Portugalii, super bylo, ale minelo szybko:( zaraz odwiedze galerie zeby dzieciaczki poogladac, to i Mau
runie wstawie:))
buziaki dla wszystkich

Do góry