Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

o kurde. Ale hehe WIOLI dobrze napisała - musiały być kotlety skoro rury zapchałaś ;-) swoją droga powiem Ci, że współczuje tych ciążowych dolegliwości. Mnie przy pierwszej ciąży też tak męczyło znowu Jak już Alicje w brzuchu miałam to czułam się tak jakbym w ogóle się dziecka nie spodziewała.Co do pasty do zębów to wczoraj oglądałam film w którym to jedna mądra inaczej laska wysmarowała sobie sutki pastą o smaku miętowym, bo niby to afrodyzyjak miał być.![]()

dobre :-) U Nas też strasznie dużo pszół tego lata, wczoraj do mieszkania wleciały mi ze 4, oczywiście ubiłam wszystkie. 

A nie lubisz mocnych wrażeń?ja idę z piesem, bo już wchodzi na mnie piszcząc i dając ewidentne sygnały, że jak zaraz nie ruszę tyłka to mi się pod nos tentegnie![]()

Ano, tylko strasznie piecze. Muszę sprawdzić czy to nie jakaś pasta do udrażniania rur.Elona sama sie wysmarowala a teraz cicho siedzi![]()