emiliab
Fanka BB :)
Hej!
Zaniosłam dzisiaj wniosek o przywrócenie mnie do pracy:-(. Za dwa tygodnie zaczynam
. Dobrze,że początki to będzie moje wdrażanie się,czytanie procedur itp. Franek będzie w KM,a dogadałam się z kumpelą z podwórka,że będzie mi go odbierała około 16,więc dwie godzinki będzie w domku. A ponieważ ona ma synka młodszego o 4 m-ce od Franka,to chłopaki będą się bawić. Zresztą są kumplami już od dawna;-). Jeszcze tylko Kuba mi został...
Małż znów na wyjeździe. Ale wróci...w środę lub czwartek. Impreza trwała...3 dni
. W piątek był tort i piwo, w sobotę tort,a w niedzielę szampan;-)
.
Buziaki dla was wszystkich :*****
Zaniosłam dzisiaj wniosek o przywrócenie mnie do pracy:-(. Za dwa tygodnie zaczynam
. Dobrze,że początki to będzie moje wdrażanie się,czytanie procedur itp. Franek będzie w KM,a dogadałam się z kumpelą z podwórka,że będzie mi go odbierała około 16,więc dwie godzinki będzie w domku. A ponieważ ona ma synka młodszego o 4 m-ce od Franka,to chłopaki będą się bawić. Zresztą są kumplami już od dawna;-). Jeszcze tylko Kuba mi został...Małż znów na wyjeździe. Ale wróci...w środę lub czwartek. Impreza trwała...3 dni
. W piątek był tort i piwo, w sobotę tort,a w niedzielę szampan;-)
. Buziaki dla was wszystkich :*****
to lepiej sie napij przynajmniej sliwek pojesz
a te p.bólowe to kurcze dużo jakoś....
i młoda się wycierpiała i ja mam traumę do dziś... ale to moje osobiste wynurzenia tylko;-)aaaaaaaaaaa, i tak mi się przypomło że bio gaja podobno jest super. I TAK I TAK ŻYCZĘ WAM COBY SZYBKO TEN ETAP MINĄŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!:************* ps. wybaczam