reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej!
Zaniosłam dzisiaj wniosek o przywrócenie mnie do pracy:-(. Za dwa tygodnie zaczynam:sorry2:. Dobrze,że początki to będzie moje wdrażanie się,czytanie procedur itp. Franek będzie w KM,a dogadałam się z kumpelą z podwórka,że będzie mi go odbierała około 16,więc dwie godzinki będzie w domku. A ponieważ ona ma synka młodszego o 4 m-ce od Franka,to chłopaki będą się bawić. Zresztą są kumplami już od dawna;-). Jeszcze tylko Kuba mi został...

Małż znów na wyjeździe. Ale wróci...w środę lub czwartek. Impreza trwała...3 dni:-D. W piątek był tort i piwo, w sobotę tort,a w niedzielę szampan;-):tak:.

Buziaki dla was wszystkich :*****

reklama
Czyli ty na trzezwo takie produkty spozywasz:szok: to lepiej sie napij przynajmniej sliwek pojesz:-D

ja tyżż

ELONA Ty się nie śmiej tylko współczuj :-p
WIOLI no dooobra. Kolo grycanek lepiej nie stój bo Cię zjedzą :rofl2: a te p.bólowe to kurcze dużo jakoś....

po raz drugi ;-)

I wiecie co to chyba jednak kolki się zaczęły buuuuuuuuuuuuuuuu bidulka płakała na szczęście nie cały czas z przerwami, ale płakała :-( wczoraj ok.20:00 do 22, a dziś od 19:30 do 21 ehhh no cóż jeszcze 2 miesiące i wtedy może będę częściej zaglądać.

heja ja tylko zaglądam, że jestem ale padam. Dzieciaki tęsknią i nie dają mi żyć po powrocie, wróciłam na chatę po 19, bo obskoczyłam dwa place z nimi. To tyle miłego pierdusiania na forum, jak się ogarnę i z organizuję to więcej nastukam na bb.

A pasta przecież napisałam, że miętowa.
:rofl2::-D

A nie lubisz mocnych wrażeń? :-DNo to edita zrobię, żeby mi się opr nie zebrał.
ad.1 nieee no uwielbiam :szok::-)
ad.2 że niby od kogo? :-p
EMIŚ wow! toście zabalowali!! kciuki za powrót do robotje oczywiście masz. Będzie dobrze! i fajnie, że koleżanka będzie się mogła Frankiem przez 2h zająć.
SARISKA czyli jednak :-( mam nadzieję, że szybko to chulerstwo się od Poli odczepi. Dajecie jej coś na brzuszek? A może probiotyki pomogą? :*

Makuc no nie wiem, może od jakiegoś kućmoka. :-p
Emilia imprezka się udała, a w pracy będzie git majonez.
Sarisa współczuję Poli. Macie te podobno cudowne specyfiki jak sab simplex lub lefax? Trzymam kciuki, żeby szybko przeszły te męczące dolegliwości.
Kroma gratuluję znalezienia i dostania pracy. Ogarniaj się szybciej.

sarisku, a nie dajesz jej simeticonu w jakiejś postaci? gdybym ja miała jeszcze mieć maluszka to zaczęłabym dawać sab simplex od pierwszych kolek już, a nie jak przy Misi - słuchałam mojej mamy że to naturalny etap i minie i żeby nie faszerować dziecka... a jak już zaczęłam dawać to i tak kolki miały się ku końcowi:crazy: i młoda się wycierpiała i ja mam traumę do dziś... ale to moje osobiste wynurzenia tylko;-)aaaaaaaaaaa, i tak mi się przypomło że bio gaja podobno jest super. I TAK I TAK ŻYCZĘ WAM COBY SZYBKO TEN ETAP MINĄŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!:************* ps. wybaczam:rofl2:;-):-)

pozwolę sobie jeszcze tylko pogratulować nowym pracowującym mamusiom - gratuluję i życzę szybkiej adaptacji do nowej sytuacji wam i maluszkom:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry