reklama

Październikowe Mamy 2010

Iduś czekam na Saab simplex. Narazie dajemy espumisan, bo położna mówiła że skład ten sam tylko te nasze są delikatniejsze i dziś viburcol jeszcze podaliśmy. I zobaczymy mam nadzieję, że szybko to ustanie. Jeszcze jej herbatkę koperkową robię. A i niewiem czy Wam pisałam, ale moje dziecie tydzień temu ważyła 4,5 kg....jak nic Cyc je sluży...tylko nie mamusi. Dziś jej zrobiła moja mamcia zdjęcie w gondoli i jest duża oj duża ;-) i nie wygląda jak 3 tygodniowe dziecie

Idek Ja lovju tu i cieszem się, że jesteś :-) i że nałóg silniejszy heheh

reklama
E-LONA nie znam. Która to? :-p
A taka jedna kućmokowa. Co Ci będę pisać jak i tak nie znasz. Fotkę wstawię. :-)
kucmok_popup_watermark.jpg

fakt, nasze mają mniej simeticonu:tak:ale szybko podane mogą działać równie dobrze, tak mi się wydaje:tak:dobrze że bierzesz sprawy w swoje łapki:-)(u nas herbatka koperkowa tylko nasilała:crazy:) rośnie ci maleństwo!!! ps. zdj REWELACYJNE!!! no nieeeeeeeeeeeeeee, nie mogę bo zaczynam zazdrościć:baffled::sorry2::baffled::szok:................ po stuknięciu czółkiem w kant stołu znów czuję się sobą;-):-)

WIOLIŚ, obawiam się że friends till the end:crazy::baffled::confused:

E-LONA po zdjęciu poznaję. Niezłe ciacho z niej ;-)
SARISKA czemu piszesz, że Tobie karmienie cycem nie służy? Dobrze, że działacie w sprawie brzuszkowej. My, podobnie jak IDA z Misią, czekaliśmy długo zanim cokolwiek Alicji na brzuszek podaliśmy i to był błąd.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry