• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Iduś czekam na Saab simplex. Narazie dajemy espumisan, bo położna mówiła że skład ten sam tylko te nasze są delikatniejsze i dziś viburcol jeszcze podaliśmy. I zobaczymy mam nadzieję, że szybko to ustanie. Jeszcze jej herbatkę koperkową robię. A i niewiem czy Wam pisałam, ale moje dziecie tydzień temu ważyła 4,5 kg....jak nic Cyc je sluży...tylko nie mamusi. Dziś jej zrobiła moja mamcia zdjęcie w gondoli i jest duża oj duża ;-) i nie wygląda jak 3 tygodniowe dziecie

Idek Ja lovju tu i cieszem się, że jesteś :-) i że nałóg silniejszy heheh

reklama
E-LONA nie znam. Która to? :-p
A taka jedna kućmokowa. Co Ci będę pisać jak i tak nie znasz. Fotkę wstawię. :-)
kucmok_popup_watermark.jpg

fakt, nasze mają mniej simeticonu:tak:ale szybko podane mogą działać równie dobrze, tak mi się wydaje:tak:dobrze że bierzesz sprawy w swoje łapki:-)(u nas herbatka koperkowa tylko nasilała:crazy:) rośnie ci maleństwo!!! ps. zdj REWELACYJNE!!! no nieeeeeeeeeeeeeee, nie mogę bo zaczynam zazdrościć:baffled::sorry2::baffled::szok:................ po stuknięciu czółkiem w kant stołu znów czuję się sobą;-):-)

WIOLIŚ, obawiam się że friends till the end:crazy::baffled::confused:

E-LONA po zdjęciu poznaję. Niezłe ciacho z niej ;-)
SARISKA czemu piszesz, że Tobie karmienie cycem nie służy? Dobrze, że działacie w sprawie brzuszkowej. My, podobnie jak IDA z Misią, czekaliśmy długo zanim cokolwiek Alicji na brzuszek podaliśmy i to był błąd.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry