reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Maqc bo jakoś kg nie ubywa ;-)... wiecie co za bardzo mi jej żal jak robi mi się czerwona i łezki jej z oczek płyną. Myślę, że raczej nie zaszkodzimy. A bylismy u wujka pediatry i zapisał więc podajemy. Z Zuu też mniej więcej w tym czasie podawaliśmy, ale ona tak bardzo nie płakała...prawie wcale. Za to Polcia niestety :-(
zmykam a jakby ktoś foteczki chciał dziewczynek pooglądać to może wkleję na zamknietym

takie są najlepsze :-)
Takie?
kielbasa_jajo_lodowka_zadza.jpg
Brudzia sąsiadko się może napijemy?
wodka_kielonki_uniwersalne_512.jpeg

A teraz udaję się w objęcia Morfeusza.

E-LONA :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::cool::rofl2::cool2::-D poprawiłaś mi humor z rana (a wstałam lewą nogą - ostrzegam). Alicja od rana zdążyła mi pół domu zasikac i zaczynam wątpić w swe zdolności wychowawcze :confused2:

WIOLI co się w nocy działo, że okropna była?

ja próbuję zmotywować swoje 4litery do wyjścia z Alicją na dwór (póki nie pada) ale jakoś średnio mi to idzie...

Hej dziewczyny
Widzę,że miałyście wczoraj wieczorem niesamowitą wenę :-D,po przeczytaniu dyskusji mam świetny humor;-)Ja już jak na szpilkach siedzę w związku z tą jutrzejszą rozmową...Chciałabym być już po.Nie wiem czego jeszcze mogłabym się nauczyć,nie chcę sobie robić niepotrzebnego bałaganu w głowie,z drugiej jednak strony jak mnie zagną na jakiś podstawowych informacjach to będzie wstyd.Moje dziecko z babcią na spacerze więc biorę się za czytanie i utrwalanie,a w środę wieczorem to się chyba opiję,bez względu na wynik rozmowy,tylko nie mam z kim bo wszystkie koleżanki od % wyjechały na urlopy:-DTo może się zainstaluję na bb,jak ktoś bedzie.

Sarisa współczuję kolek:-(A dziewczynki są naprawdę cudne.

reklama
hejo
Maqc,Wioli oj co się w nocy działo, że humory nie bardzo? Czy tylko ja miałam nockę dobrą? Hmm wstałam tylko 2 razy to moje małe dziecie w nocy to Anioł tylko ta 19 :-( (ale mam już hustę więc nosić się będziemy :-)). A no może mam dobry humor bo spałam jeszcze od 6-7:30 ;-), ale Zuu wkoncu postanowiła, że mama ma wstać więc się zwleklam, a Pola spała do 9:00 ;-). Teraz też spi, a Zuu na spacerku z Babcią więc jestem
Czaruś mocno mocno trzymam :-). Bedzie dobrze zobaczysz
Maqc ja też już zwątpiłam, a było u nas taaaaak dobrze, a później się odwidziało. Już sama niewiem co robić. I zazdraszczam wszystkim gdzie sukcesy są :-)
Wioli a te chrupki z nocnika.....hmmmm to bunt nocnikowy MAMY ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry