makuc
Fanka BB :)
E-LONA tak mi się zaczyna powoli wydawać, że to jednak za wcześnie na jakąkolwiek naukę 
CZARODZIEJKA zobaczysz, że pójdzie Ci śpiewająco! a jakbyś nie miała z kim później sukcesu opijać to rzeczywiście na bb wystarczy zajrzeć
tu zawsze jakaś chętna się znajdzie.
SARISKA Ty to masz Aniołki w domu jeżeli o spanie chodzi. Blanocianie do 9?
Alicja jak była w wieku Poli to nie dość, że się co 2-3h budziła to jeszcze o 6 już dawno na nogach byliśmy.
Ja zdążyłam już 2h spacer zaliczyć. Alicja położona na drzemkę, więc coś popracować chyba trzeba.
Wogóle to gdzie się KANIA podziała????

CZARODZIEJKA zobaczysz, że pójdzie Ci śpiewająco! a jakbyś nie miała z kim później sukcesu opijać to rzeczywiście na bb wystarczy zajrzeć
tu zawsze jakaś chętna się znajdzie.SARISKA Ty to masz Aniołki w domu jeżeli o spanie chodzi. Blanocianie do 9?
Alicja jak była w wieku Poli to nie dość, że się co 2-3h budziła to jeszcze o 6 już dawno na nogach byliśmy.Ja zdążyłam już 2h spacer zaliczyć. Alicja położona na drzemkę, więc coś popracować chyba trzeba.
Wogóle to gdzie się KANIA podziała????
mąz wraca codziennie jednak do domu,ten ich szef zakręcony najpierw każe im się pakować w delegacje a potem się okazuje że jednak codzień w domu będą

a co nie powiem jej nie przychodz 
Jeny jak ta kuzynka się wydzierała na tym placu na te dzieci
a dodam że były całkiem grzeczne moim zdaniem tylko wiadomo jak to dzieci szalały sobie mi np bardzo się podobało jak się bawiły bo myślałam że będzie gorzej a ona tak się zachowywała wobec nich