reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
elona- ty masz tyle temperamentu w sobie, oddaj mi troszkę, bo jak jak Rysia mam libido do bani.
DAWIDOWE- dobranoc.

Ja też spadam, pomalowałam pazury na czerwono i turkusowo. To się chłop zdziwi, pomyśli, że się dla chłopów w pracy stroję.

elona- ty masz tyle temperamentu w sobie, oddaj mi troszkę, bo jak jak Rysia mam libido do bani.
E tam, tylko od czasu do czasu, przy pełni księżyca. :-D

Paznokcie też mam zamiar pomalować, ale jak odrosną, bo musiałam niestety zrównać do tego co się złamał.

A tak w ogóle to został tu ktoś ze mną na placu boju?

Rysiek to nie konwersuj tylko coś tam mamrocz pod nosem. :-)

Nie wiem czy to kogoś rozbawi, ale Wam napiszę. Dzisiaj mój mąż opowiadał mi jak to jego qmpel miał kiedyś żółwia no i pewnego razu ten żółw zasnął i się nie chciał obudzić, więc ten qmpel uznał, że to jakiś dziwny żółw i zapadł w sen zimowy. Poprzykrywali go czymś i tak sobie biedak spał. Dopiero gdzieś w okolicach marca zaczęło od niego śmierdzieć i wtedy się okazało, że biedak wcale nie spał tylko zdechł i razem z akwarium powędrował na śmietnik.

witam z rana

e-lona oj o mały włos to tej chłosty nie było.

a niunia ma albo zapalenie gardła albo anginę ewentualnie ząb. Musze tylko zobaczyć czy ten nalot to mleko czy angina. Ewidentnie boli ją w buzi. Dopiero mleko wypiła jak jej dałam syrop. Goraczka specjalna nie jest. A teraz to jeszcze syrop działa wiec nie wiem.

i co? i nie widziałam KROMY :eek::shocked2::confused::no::cool: ja tu Was zaraz wszystkie ocenzuruję za to, że TAKIE zdjęcia beze mnie oglądacie :-p

ogóle to dziń dybry. Skończę jeść śniadanie i napisze coś więcej :-) (chyba?)

Dzieńdobry:-)
Nie mogłam sie rano zalogować,nie poprawny login i hasło :confused: to zmieniłam hasło i dalej nie działało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jescze mi ktoś z BB na maila info przysłał,że ktoś mi sie na mój profił chce zalogować, i podali IP komp,i to nie był nasz:no::no::no:
a Bartek rano wstał o 5,50 i wymiotował cały ranek a teraz ma biegunke:-(:-(:-( i tyle było z naszych grzybów
na razie spadam obsrajtuszka przebrać:cool2:

reklama
AGNIESZKA oby to żadne rota nie było :eek: ZDRÓWKA Bartkowi życzę! a co do logowania to rano cośtam na serwerze robili i nawet jest info, że były problemu z logowaniem...

idę się może podnieść sprzed kompa w końcu :confused: rok szkolny zbliża się nieubłaganie, więc niedługo już w ogóle 3/4 czasu przed tym sprzęciorem bedę siedzieć :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry