reklama

Październikowe Mamy 2010

makuc odpukać chyba nie rota, bo ma dobry humorek już,śmiga i nawet coś podjada,chyba mu moje wczorajsze leczo z cukinii zaszkodziło:no:a ja głupia mu dałam a tam i papryka i cebula i kiełbasa:szok:

reklama
witam z rana

e-lona oj o mały włos to tej chłosty nie było.

a niunia ma albo zapalenie gardła albo anginę ewentualnie ząb. Musze tylko zobaczyć czy ten nalot to mleko czy angina. Ewidentnie boli ją w buzi. Dopiero mleko wypiła jak jej dałam syrop. Goraczka specjalna nie jest. A teraz to jeszcze syrop działa wiec nie wiem.

Dawidowe Kuba miał też kiedyś coś takiego w buzi i mu wtedy tak dziwnie z tej buzi pachniało,poszliśmy do dr i dała jakiś łagodny antybiotyk już nie pamiętam teraz nazwy ale też miał temp, i go w buzi bolało,powiedziała ,że to bakteryjne zakażenie bo widzocznie łapki brudne do paszczy pchał...

Hej mamuśki,wpadam się tylko przywitać i oznajmić że żyję,jesteśmy u S bo ma urlop i niebardzo mam czas żeby przysiąść do kompa nie to co w domu.Nadrobię mam nadzieję jak wrócimy do domu a kiedy hmm może środa albo czwartek.Pozdrawiamy Was serdecznie:*******

ja na chwilkę, ale myślę, że te zalogowania to jakiś błąd z bb, bo ja miałam to samo co Agnieszka i moja koleżanka z innego forum też i ta sama sytuacja, że ktoś próbował się zalogować. Może napisać coś do tych z góry.
Chyba że może to moje foto taką furorę zrobiło i jakiś haker oblech próbował się do nad dobrać

KROMA :-D:-D:-D
Chyba że może to moje foto taką furorę zrobiło i jakiś haker oblech próbował się do nad dobrać
:cool2::-p a całkiem możliwe, powiem Ci ;-)

w ogóle pusto tu jakoś dzisiaj. HEJ!!!! jest tam ktooo? ja właśnie zajęcia skończyłam i zaraz muszę się do przygotowania jutrzejszych zmobilizować, gdyż o 6 rano mnie germanizowanie czeka :cool: "uwielbiam' poniedziałki.

kroma na pewno na pewno to o to chodziło:tak::tak::tak::tak:
makuc to powodzenia w germanizowaniu :-) a wykładasz germanistykę tak:confused:
A mnie nie będzie 3 dni,mój ma w "delegację"wyjeżdża aż do częstochowy i lapka zabiera,żeby się nie nudzić:cool:
więc odcięta od świata będę chwilowo:-(
A mnie pokręciło jak i Bartka,żołądek mi na drugą stronę wykręcało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a inni jedli to samo i nic im nie jest:cool2:
dobranocki

AGNIESZKA no może nie wykładam ale uczę ;-) a przynajmniej się staram :szok::cool2: i Ciebie to paskudztwo dopadło? masakra. Mama nadzieję, że jutro już będziecie zdrowi i gotowi do szaleństw. Tak sobie myślę, że u nas z jednym kompem nie dałoby rady. mam w domu 3, więc jeden mogę Ci pożyczyć :-)

Hej!
Dzisiaj miałam pracowity dzień, bo musiałam przygotować te 5 chulernych egzaminów poprawkowych pisemnych i 5 ustnych po 2 zestawy. Tak się zastanawiam co mam w tym roku zrobić, żeby te gamonie poprawek nie miały.
Poza tym trzymajcie kciuki, bo wszystkie smoczki pochowaliśmy i walczymy.

Zaraz poczytam co napisałyście, ale dużo tego nie ma.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry