rysia85
matka wariatka:)
jestemi ja
Miłosz właśnie uderzył w kimę a ja miałam poprawiać poprawki poprawek ze swojej mgr ale idzie mi to jak krew z nosa
pewnie jak zostanie mi jeden dzień do spotkania z promotorką (jędzą) to wtedy się szybciutko z tym uwinę
Dzisiaj kolejny wieczorek sama...hmmm czyżby dokończyć wermuta (bo wczoraj padłam po jednym drinku spać...ale żeby nie było,padłam ze zmęczenia a nie z przepicia)
aaa i humorek lepsiejszy (czyżby tak na mnie pozytywnie działał brak chłopiny w domu
zapewne tak
(taka żem wyrodna)
no i to tyle z rubryki u mnie...
Agnieszka zdrówka dla Was
Dawidowe zdrówka dla Laurki
E-lona ale żeś pracowita kobieta-już się wyrobiła z testami...no no szacun
Makucku miłego germanizowania z samego rańca
Kroma zapewne masz rację że to wina Twojego seksistowskiego zdjęcia zrobiło takie zamieszanie na bb

edit:
Emilka zdrówka dla Franka
Miłosz właśnie uderzył w kimę a ja miałam poprawiać poprawki poprawek ze swojej mgr ale idzie mi to jak krew z nosa
pewnie jak zostanie mi jeden dzień do spotkania z promotorką (jędzą) to wtedy się szybciutko z tym uwinę
Dzisiaj kolejny wieczorek sama...hmmm czyżby dokończyć wermuta (bo wczoraj padłam po jednym drinku spać...ale żeby nie było,padłam ze zmęczenia a nie z przepicia)
aaa i humorek lepsiejszy (czyżby tak na mnie pozytywnie działał brak chłopiny w domu
zapewne tak
(taka żem wyrodna)
no i to tyle z rubryki u mnie...Agnieszka zdrówka dla Was

Dawidowe zdrówka dla Laurki

E-lona ale żeś pracowita kobieta-już się wyrobiła z testami...no no szacun

Makucku miłego germanizowania z samego rańca

Kroma zapewne masz rację że to wina Twojego seksistowskiego zdjęcia zrobiło takie zamieszanie na bb

edit:
Emilka zdrówka dla Franka

Ostatnia edycja:
i dobrze, że nastrój masz lepsiejszy. Oby taki nawet po powrocie Twego chłopiny pozostał.
a do porannego wstawania niestety będziesz musiała przywyknąć... Najgorsze są pierwsze dni a potem to już z automatu się wstaje (?!)