reklama

Październikowe Mamy 2010

Baśka myślę o urodzinach Oliwii ale konkretnych planów jeszcze nie mam, za to mój mężuś jutro obchodzi urodziny a ja nadal pomysłu na prezent nie mam. Zamówiłam nianię na wieczór (mamę), może gdzieś pójdziemy posiedzieć i pogadać a jak pogoda pozwoli to pospacerować w blasku księżyca ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)
Dzisiaj dzień rozpoczęliśmy z Miłoszem o 7.30 (a więc chociaż późno położyłam się spać,to i tak sie wyspałam.A powód mojej zarwanej nocy to niestety nie poprawki w pracy mgr,tylko wciągnęłam się w książkę poleconą przez Kromę-zniszczone dzieciństwo.Książka dobijająca,ale szczerze ją polecam:tak:).Teraz Miłosz śpi (już jakąś godzinę) a ja zdążyłam zrobić obiad,poza tym zakupy zaliczone,zdjęcia do antyram odebrane i kawka u kumpeli wypita więc teraz czas na nic nie robienie dopóki dziecie nie wstanie z drzemki:tak::-)odnośnie jesieni to ja też niestety czuję ją coraz dotkliwiej...wieje,co jakiś czas pada...generalnie pogoda do du.py:dry:teraz tylko byle do wiosny....:-D:-D

Dawidowe zdrówka dla Lauruni-mała bidulka niech szybko wraca do pełni sił:tak:
Kaniu jeśli się martwisz o brak garderoby na zbliżającą się "wstrętną" aurę to ja Ci chętnie pożycze...bo nawet jeśli przytyjesz ze 20 kg to zmieścisz się w moje ciuchy:-D:tak:aaa i zyczę Ci (Wam)miluśkiego świętowania urodzin mężulka:tak:
Baśka oby z tym mieszkaniem wypaliło i byś mogła w końcu przestać o tym mysleć:tak:
Emilka biedny Franio-zdrówka dla niego:tak:
Makucku jeśli nie masz ochoty na leniuchownanie to zapraszam do mnie...trza poprawić me mgr wypociny (w zamian zapewniam opiekę nad Alicją i % pod dostatkiem):-D

Miłego dnia Kobietki:-)

Ostatnia edycja:
to ja coś przy moderowaniu tego nocnikowego wątku pokielbasiłam :eek::szok::zawstydzona/y: ale już powinno wsio działać ;-) a resztę doczytam później. Póki co idę Alicji siuśki ścierać :wściekła/y:

Mój Robaczek znowu śpi,więc mogę cosik napisać
Dziekuję za życzenia zdrówka!
makucku plany są rzeczywiście z kosmosu i baaardzo ciężko wyrobić 80%,żeby premię dostać:wściekła/y::no:
kania oby spacer w świetle księżyca się udał:tak:. Wiadomo chociaż,że dzieci z tego nie będzie:-D:-);-)
Baśka ja większego przyjęcia nie robię, będzie tak,jak robię co roku dla Kuby - tort i ciasto.

witam my już po lekarzu i generalnie zapalenie gardła. Antybiotyku niet. Zwolnienie do środy w czwartek pojde do pracy a piątek urlop. Teraz Laura znowu wyje a ja staram się pakować.

reklama
Ja wróciłam ze spacerku dość długiego:sorry:
dawidowe nie dał Ci lekarz antybiotyku?dlaczego?nawet nie wiem czy bez antybiotyku można bo u Nas by się nie obeszło:dry:

Ja właśnie planuję tylko tort i kawkę tzn ja zamówiłam mszę św. w dniu ur Kamilka i pózniej po mszy torcik i kawka i to chyba wsio:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry