reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania ja juz tego faktu nie chce doswiadczac:-DMakuc wpraszanie to nic dzieci sa tak wyszkolone ze glowa mala potrafia podejsc i powiedziec" ciociu dasz mi funta na cos" ani ja ich ciocia ani kolezanka rodziciow i wyciaganie od bartka roznych rzeczy daj mi to a moj bartek jest szczery i oddal by wszystko co mnie bardzo wkurza

reklama
Makuc chętnie podeślę tylko zwróć naprawiony model. Czemu mąż się wzbrania przed wyjazdem? Trzyma go tu coś konkretnego??? A co do bóli @ to ja po Oliwii też miałam gorsze niż przed ciążą, wiec to kolejny mit że po porodzie wszystko mija. Życzę udanego relaksowania, i nie robienia totalnie niczego :-) A na zdjęcie w nowym image też czekam z niecierpliwością. Do mnie dziś fryzjerka przychodzi, ale będę tylko podcinać i Oliwia też :-)
Wioli takich masz słodziaków, że na Twoim miejscu skusiłabym się na jeszcze jednego :-) Jaka Ty dla nich ciocia? Odpowiada się "Nie mam, zapomniałam portfela" :-)
Chyba jednak kawkę sobie jakąś lajcik zrobię, bo ten wicher mnie dobija.

Ostatnia edycja:
Kania mowie ze niemam drobnych:-D taaa slodziakow na zdjeciu chyba:-D k chcialby jeszcze ale ja za nic w swiecie ciezko mi przy dwojce mozna sobie chciec jak sie jest z dziecmi w week

WIOLI o kurde :szok::szok::szok: masakra jakaś. Może i Ty tak Bartka "wyszkól"? zaoszczędzicie na jedzeniu, zabawkach i w ogóle ;-)
KANIA mój mąż ni w ząb germańskiego nie zna i na dodatek jest niereformowalny w tym temacie. Oooo kawy to i ja bym się napiła. P.S. Oliwka bez problemu się fryzjerce "oddaje"?

Wioli a to Ci zaraz młody wyskoczy z tekstem "to ciocia daj grube" :-)
A co do kolejnego dziecka no tak weekendowi tatusiowie mogli by mieć gromadkę ;-)
Makuc to męża musisz podszkolić z germańskiego, chyba że niechętny do nauki ? A co do fryzjerki to ostatnio wysiedziała aż 10 minut ale fryzjerka ma taką wprawę że dała radę jej podciąć włoski.

A wody na kawę nadal nie nastawiłam...

Ostatnia edycja:
Makuc moj bartek nic od nikogo nie wezmie nawet picie musze brac swoje hak gdzies idziemy chyba ze to sok zapakowany nie otwierany przeznaczony tylko dla niego :confused:

Kania grube to niech ci mamusia da!

Wioli więc asertywność w jakimś stopniu jest, teraz tylko zacznij odmawiać wizyt kolegi, którego tak bardzoooooo lubisz i będzie dobrze :-)
Dziś w nocy moja siostra przyjeżdża z rodzinką, cieszę się ogromnie tym bardziej że mam teraz wolne to spędzę z nimi trochę czasu. Trzymajcie kciuki, by szczęśliwie dojechali bo o to się jedynie martwię... W weekend mam zamiar nowe łóżko Oliwii wstawić do pokoju. Ale zobaczymy czy siły przybędą...

Ostatnia edycja:
reklama
Kamil w końcu zasnął a taki dziś mega marudny że bym jeszcze chwilka i zwariowała:confused2: ale to ta pogoda chyba tak działa:dry:
Wioli ja też znam takich co to ciągle chcą złotówkę lub dwie:dry: a właśnie takie dzieci jak Twój Bartuś mają żle bo oni się dzielą z innymi a inni nic i znam takie dzieci :no: Mój Kamil do dzielących się nie należy tzn zauważyłam ze zależy z kim ale może i to dobrze:cool:

Sheeney hm ciekawy kolor lakieru i może małemu też się spodobał i chciał go jakoś wypróbować:rolleyes::huh:

Makuc ja się jakoś boję tej ospy i nie wiem dlaczego:baffled:

Kaniu faktycznie żeby pozbyć się @ na jakiś czas dobra jest ciąża:sorry2: a ja Wam powiem że odkąd biorę anty to już tak nie cierpię z powodu @:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry