reklama

Październikowe Mamy 2010

hej hej hello wpadam na moment tylko się pochwalić pełnym sukcesem nocnikowym:-D:-D:-D słuchajcie nie do wiary po dwóch dniach nauki moje dzieko samo biega ściąga spodnie siada i robi:szok::szok::szok::szok:
pampek tylko na noc-rano przedojony na maksa ,a rano 5 razy robił przed wyjściem, z Kubą wyszliśmy do szkoły o 9,30-założyłam pampka i byliśmy w szkole-warzywniaku-w Biedronce-u mojego taty z pół godziny-znowu w biedronce,bo zapomniałam śmietany:-D- w domu o 12,00 i co???pampek suchy:szok::szok::szok::szok:i w domu dop.siusiu:tak::tak::tak: jestem w ciężkim szoku,że tak łatwo poszło:-D i żadnej wpady dzisiaj wczoraj 3:happy2:

reklama
Ja tylko tak szybciutko chciałabym Dziulkowej Leane złożyć najlepsze życzonka:tak:
Wszystkiego co najpiękniejsze na każdy dzień życia i sto latek droga Jubilatko!!!! imagesCA61OO2I.jpg

Dziulka wszystkiego Naj Naj Najlepszego dla Twojej Córci i przy tej okazji życzenia dla synków Krzysia, Przemka - CzarodziejkiM, Nice oraz dla córci Joli77 - Gabi również z okazji ukończenia 2 latek (zaległe ale szczere).
Agnieszka81 gratuluję postępów w nocnikowaniu,
Wioli i co zmrużyłaś to oko??? Bo ja na 15 minut.

Ostatnia edycja:
Dziulka ode mnie tez ucaluj Leane z okazji urodzinek!!!!! Agnieszka fajnie,ze Bartek tak szybko zalapal o co chodzi z nocnikiem! I nie pamietam nic wiecej..:sorry2: ale ciezki mialam dzisiaj dzien z moimi chlopakami...dobrzez,ze juz spia..

Sheeney to teraz odpoczywaj, należy Ci się. Moje popołudnie i wieczór też do średnich należy ale co mam zrobić, narzekać nie mogę bo mi nie wolno być zmęczoną...Włoski mamy podcięte obie :-) Córcia już śpi więc w domu cisza jak makiem zasiał :-) więc idę się położyć i odpocząć. Dobrej nocki Wam życzę.

Ostatnia edycja:
Hej
Renia gratulacje!!! i też się dopytuję o imię
Kaniu co do tego badania to wsadzają rurkę z sondą przez nosek który najpierw znieczulają jakimś kremikiem i później ta sonda trafia do brzuszka i tam mierzy te kwasy a z drugiej strony wystaje i jest przyklejona do ciała żeby nie oderwała i jest jakiś pomiernik czy coś i zapisuje ilość ale może i te dwie doby się pomęczy chociaż lekarz mówił że to nic nie boli tyle jak wkładają a później nic nie czuć ale przynajmniej będzie wiadomo czy trzeba leczyć jakie leki dobrać i wszystko się wypytalam

A Amelka bardzo poszerzyła swój zasób słów wczoraj rzuciła do babci się z nią bawiąc jak ja byłam na zakupach "uwa kupe chciem" a dzisiaj wracamy ze szkoły i Jula biegnie do pokoju zaraz słychać ''kto się bawił moimi konikami?" a Amelka stojąc w drzwiach do niej "przecież ja" i zaczęła używać przecież natomiast i zaczęła śpiewać ''zostań moją przyjaciółką'' taka piosenka na mini mini a dzisiaj ja zmywam a ona wbiega do kuchni ja spoglądam ona na krzesło potem na stoł odkryła pokrywkę którą przykryłam makaron zjadła ze 3 garście przykryła z powrotem i poszła zaraz wraca i znów to samo tyle że zabrała jedną kluseczkę

reklama
witam wieczorem:))))) bardzo dziekuje za zyczenia dla Léane:))))))))))) oficjalnie mam dwulatke w domku:))))))))))))
KANIA oj dal nam wycisk ale uwierz ze mi ciagle malo i bym doslownie tanczyla codziennie i to po 2h takiego wycicsku!:)))) to stalo sie moim nalogiem, miloscia ,czms czego szukalam w sobie pt " co mi potrzeba do szczescia" - teraz juz wiem:)))) wlasnie Zumby:))) 2 kilo w dol a dopiero 3 razy bylam:))))))))

a co do Leane to wycmokana jest ze wszystkich stron:)))))))))))) jak poszlam po nia do niani to mi kopara opadla do asfaltu..:szok: niedosc ze niania kupila Léane prezent czego sie nie spodziewalam i nie oczekiwalam bron Boze, to w czasie siesty Léane zrobila ciasteczka cale pudlo i dala nam do domu i dzieciom swoim kilka zostawila! a ciasteczka o takie:

https://picasaweb.google.com/112040922575777124732/27Septembre2012?authkey=Gv1sRgCL6iv8P6486-lgE#

chyle czola jak nic!!!

i powiem wam ze wzruszona bylam tym wszystkim:)))))))))) na wieczor jeszcze przyszla ta kolezanka Polka z bloku obok i tez kupila Leane prezent -ocieplane dzinsy i golfik rozowy z pingwinkiem z cekinami zarabisty:) Leane oczywiscie sie rzucial na spdnie i je ubrala a co:))))) ogolnie dostalam mase smsow i telefonow z zyczeniami dla Leane i nie myslalam ze tyle ludzi bedzie pamietac o jej urodzinach i ze wogole cokolwiek dostanie od w sumie obcych osob to juz w ogole bym nie pomyslala.... dzien pelen emocji....

tak wogole to dzis z Leane bylam na zjezdzalni i u mnie w sklepie:) mloda z okazji urodzin mialap ozwolenie nawcinac sie czekolady i zelkow:))))))))))))))) jaki miala zaciesz!!!:))))))))))

wiecie co?? tesknie do srody za tydzien... bardzo tesknie!:)))chce mi sie tanczyc!:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry