reklama

Październikowe Mamy 2010

Moje dziecko wlasnie wstalo katar nie daje mu spac zabralam go do salonu lezy z tatusiem pod kocem czeka mnie piekna noc jak nic nienawidze kataru!!!!:no:
Pozostalo mi isc spac do tego jajka mnie bola jak my ta noc przetrwamy to ja niewiem:-(

reklama
WIOLI moze odkurz mu nosek frida?? Leane ma katar juz tydzien ale coraz mniej tego leci i co wieczor po jedzeniu jej odkurzamy i spi sobie normalnie:) wspolczuje dolegliwosci " jajkowych"...

a ja mialam symptom na @ i klapa... dzis nei przyszla.... ciaza niemozliwa w kazdym razie:)moze jutro @ dotrze....

DZIULKA spóźnione STO LAT dla Leane!

images

a dla Was WIOLI zdrówka i mam nadzieję, że Ciebie nic nie dopadnie, skoro Twoim mężczyźni coś niedomagają :eek::confused2:

ja właśnie próbuję się dobudzić, ale jakoś średnio mi to idzie niestety (siekiera zwana kawą wypita). Niby poszłam spać wcześnie, bo zaraz po 21 ale przez to, że w nocy non-stop lało i tak praktycznie nie spałam :crazy:

Moje dziecko wlasnie wstalo katar nie daje mu spac zabralam go do salonu lezy z tatusiem pod kocem czeka mnie piekna noc jak nic nienawidze kataru!!!!:no:
Pozostalo mi isc spac do tego jajka mnie bola jak my ta noc przetrwamy to ja niewiem:-(

Mozna powiedziec ,ze mialam identyko...Tomkowi katar przeszedl to Tymek zalapal...:confused2: cala noc spal z nami ,nad ranem obaj marudzili ale w koncu posneli i pospalismy do 9.30..
Mam dzis ambitny plan ,zeby zrobic golabki dla Tomka seniora bo bardzo lubi,kapusta juz sie gotuje,ciekawe czy chlopaki pozwola :sorry:

SHEENEY i u Ciebie też się choróbsko przeniosło? :confused2: zdrówka i Wam w takim razie życzę!

P.S. w związku z tym, że mój rudy zrobił się ZA RUDY właśnie mam farbę na włosach :cool: jak mi wypadną to będzie kaplicha.... trzymajcie kciuki, żeby efekt był co najmniej zadowalający i pozwalający na wyjście na ulicę :laugh2:

Wrocilam ze szkoly przy okazji dowiedzialam sie ze oanuje wirus kupowo wymiotowy :wściekła/y:jeden chlopiec dostal ataku przed sama szkola gora dol dobrze ze mama jego nie zdarzyla pojsc do domu!faszeruje dzieci imulina moze to nas uchroni:sorry:

Makuc ja poza jajkami czuje sie dobrze jak ja juz zachoruje to kaplica totalna:-D
Ty przez deszcz nie mozesz spac?to w uk chodzilabys na rzesach bo tu ciagle pada dzus zreszta tez!

Sheeney zdrowka dla tymka jak nie jeden to drugi i wez tu chcuej wiecej dzieci:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry