reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Halo przywitam się :-), bo chwilowo mam wolne. Mimo, że gości mamy (do sklepu pojechali) z psiakiem więc od wczoraj mamy dom wariatów heheh ;-). Ale i tak jest fajnie i milusio.
Kromcia dla Areczka wszystkiego naj naj naj :-).
Dziulus i dla Leane wszystkiego naj naj naj :-). I miło , że niania miała taki gest supcio.
Sheeney, Wioli zdrówka dla Waszych chłopaków.
Kaniuś odpisywałam Ci wczoraj ale komórka padła :-(. A jeśli chodzi o zmęczenie no cóź przecież ciąża to nie choroba ;-). Chłopy tego nie rozumieją, musiliby założyć sobie wór 10 kg z przodu i posiedzieć z drugim dzieckiem to by zobaczyli co to zmęczenie. Albo zostać z 2 w domu na tydzień to by się przekonali. Na twórczości wiadomo co.
narazie tyle ........

reklama
witam sie wieczornie:)

wielkie buziaki i najlepsze zyczenia dla ARECZKA od KROMCI :)))))))))))))) ucmokaj mlodego!:)))))))

a u nas w nocy pobudka byla z wielkim rykiem, cos jej nietego bylo i dopiero usnela jak zapodalam srodek przeciwbolowy... mozliwe ze piateczka dokucza gdziesik....

poza tym do poludnia spedzilam z leane w domku troche sie bawilysmy potem dostala zrype ode mnie bo odwalila histerie bez powodu i na hasla " jak plakac to uciekaj do pokoju" przestala natychmiast i przyszla sie przytulic buntownisia mala. na poludnie do niani ,oczywiscie musialam obejrzec jak wariuje z psem niani bo by zyc mi nei dala:)) w pracy za to dostalam mega wqrwa ale o tym na zamkneitym ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry