witam wieczornie

))
ALICJA rany julek jakie wiesci!!!!!!!!! czy ten przyjaciel to ten z ktorym byliscie wtedy na naszym zlocie u mnie??????????? w kazdym razie wspolczuje i nie rozumiem jak ktos mogl pwoiedziec ze " zabil ta dziewczyne" przeciez to nie jego wina tylko jej w tym przypadku... wk azdym razie szkoda jej jak i jego...
KANIA kurcze mialam czuja... nei wiem czemu wydawalo mi sie ze bedzie druga kobitka

))))))))) nazwijcie ja moim imieniem bedzie taki swirusek jak ciocia wirtualna hahaha

))
a ja dzisiaj mialam wolnosc

)) opuscilam koszary domowe i wrocilam na 18.20!!!!!!!!!! rano jeszcze sie zwazylam... kolejne kilo w dol!!!!!!!!!!

))
najpierw polecialam na targ

) kupilam spodnie sweterek, tunike, rajtuzy, dla Leane spineczki, rekawiczki i geterki czarne z misiami z cekinkow, pizamke bardzzzzo seksiarska. potem pojechalam do centrum handlowego: kolejna tunika bezowo zlota z cekinami. u nas moda na cekiny i cwieki -doslownie do wiwatu tego. potem do fryzjera a ze jeszcze zostalo mi czasu to wskoczylam na jeden butik i kupilam kolejne spodnie dzinsy czarne... jaja byly bo baba sie pyta jaki rozmiar wiec mowie ze 46 albo 48. a ona mowi ze nie, ze albo 40 albo 42. mialam juz stek wyzwisk na ustach prawie ze ja w tak male rozmiary nei wchodzilam od 8 lat i zeby przestala jaja se robic. mowi w koncu ze przeciez ja w 46 albo 48 bede plywac... dalama za wygrana... przymierzylam! 42 weszlam!!!!!!!!! jaki sukces to szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dwie pary spodni w 42 kupilam. a za namowa mamy ejszcze spodncizke mini skoropodobna! aaaaaa !!! szok!!!!!!!!!!!! teraz widze ile schudlam. rozmiar fr 42 to jak polski 40

)) kupe lat takiego nie nosilam!!!!!!!od paru ladnych lat 46 albo 48!!!!!!!!!!!!!! jupi!!!!!!!!
na zamneitym sa zdjecia moich zakupow a sesje w nich se walne jutro

))))) u fryzjerki zas scielam kawal wlosow i zrobilam pasemka -fotka na zamknietym

od poniedzialku pworot na diete i jeddziemy z koksem!!!!!! Leane jak zobaczyla mnei w nowym fryzie to sie przygladala i haslo: mamusia

) ladna mamusia

nowa mamusia

))
a ile kasy stracilam to matko. dobrze ze wpiatek juz wyplata i 13stka bo masakra.......