Helou!
Super się majówka trafiła. Pochmurno i na dodatek wg prognoz ma padać.
Kroma gratuluję kolejnego chłopaka. I dołączam się do pytania o imię.
Baśka gratulacje! Super, że maluszek podrósł i wszystko jest ok.
Kania zdrówka dla Oliwki. Jak znosi choróbsko? Kiedy ją wysypało? Może Gabi się nie zaraziła. Daj link do ćwiczeń. Ja zaczęłam kilka dni temu też ćwiczyć, ale nie weidera tylko jakieś takie ćwiczenia z zeszłorocznej gazety, które w tym roku przypadkiem znalazłam. Jak chcesz to mogę zeskanować i mailem Ci wysłać.
Baśka, Joli gratki nocnikowych sukcesów. :-)
A co u nas? Książki czytam, ćwiczę, dom, praca i tak dni mijają. Wczoraj zrobiliśmy sobie pierwszy raz ognisko i kiełbaski. Wszyscy zadowoleni tylko kiełbasek mało było. Dzisiaj na obiad pizza domowa. Pychotka. :-)
Laura nie dostała się do przedszkola u mnie w miejscowości. Przyjęli tylko 1 trzylatka. Dyrektorka wygadała się, że nawet wszystkich 4 latków nie przyjęli. Jak zapytałam czemu w takim razie 3 latka przyjęli to odpowiedziała, że tak pasowało. Daje do myślenia, nie? Za to w pn zadzwoniłam do drugiego przedszkola 2 wsie dalej (tam też złożyłam za zgodą dyr podanie, ale właściwie nie liczyłam na przyjęcie) i okazało się, że ją przyjęli. Normalnie łzy w oczach miałam ze szczęścia

Trochę będzie kłopotu z wożeniem dzieciaków do 2 różnych przedszkoli, ale jakoś dam radę.