DZIULKA78
uzalezniona od BB
witam poludniowo przed wyjsciem do pracy. moja kluska mnie zwalila totalnie z nog dzisiaj. (potem u niani sie potwierdzlo co robi ...) no wiec kolo 11h ja patrze a ona sama idzie do nocnika sciaga majtasy i siuuuu. ubrala sie. poszla sie bawic. po 15 min wraca pod nocnik yslalam ze sie wyglupia czy cos a ona wziela se lekturke do czytania (po mamusi to ma hahah) i siada na nocnik i mowi "no rob kupke Leane" no i posiedziala chwilke jeszcze raz siku i kupka do tego. zaczynala sie ubierac sama ale podbieglam zeby wytrzec dupcie. i u niani to robic zaczela od poniedzialku -mloda nie powie "chce siku" czy "chce kupe" tylko bez gadania idzie i robi!!!! dumna jestem z niej ze jarzy juz sama. na noc i sieste pampek nadal ale nieraz suchy jest. niech opanuje narazie "dniowki"

Parę razy jak się zesika do majtek to nie tragedia ile ja się na gadałam ile na wycierałam już nawet straciłam wiarę ze moje dziecko samo bedzie chciało sikać a potem niespodzianka.I już stwierdził że jest dużym chłopczykiem i nie musi mieć pampków