Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzis zjadlam 2 jablka i maly kawalek chleba,pypcia dostalam doslownie. Musze jesc jablko albo grejfrut bo witaminy musze miec jakies...inaczej bym sie przewrocila.

. Toż to porażka jakaś
. Jak pada śnieg, to jest +3, jak ma byc przymrozek, tak -1, to ma nie padać. A sanki leżą i kurzą się
. Amelka już ze skóry wyłazi, codziennie molestuje nas, kiedy wreszcie ulepimy bałwana...Z przedszkola wraca codziennie cała w błocie- fajnie by było, gdyby dzieciaki dla odmiany mogły pobawić się na śniegu, nie tylko błoto i błoto- jak tak dalej pójdzie, to wszystkie zimowe rzeczy niedługo zamienią się w szmaty od tego codziennego prania
.
. By pójść na sanki , ulepić bałwana czy igloo w ogródku. 
. To niech już jej w ogóle nie będzie, jak tak. Zwłaszcza, że w ogródku wszystkie wiosenne kwiatki typu krokusy, hiacynty , tulipany, powychodziły z ziemi
. No, to szkoda bardzo by mi ich było, gdyby teraz mi pomarzły :-(
Cieszę się bardzo, chociaż chciałabym już wizualnie to zobaczyć, szczególnie jeśli chodzi o tą oponę na brzuchu. Teraz siedzę cały czas w domu, bo mały chory, więc funduje sobie minimum 10min ćwiczeń. Znalazłam trzy fajne ćwiczonka na mięśnie brzucha. Przypuszczam jednak, że lada dzień waga stanie w miejscu, zejdzie już większość nadmiaru wody z organizmu i dalej będzie już ciężej.