reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam :)

sparrowkot Ty to masz dobrze, ciasteczko i kawusia z rana... Mój Małżonek prócz spaghetti ze słoika i jajecznicy (de facto przepysznej) nie potrafi zrobić nic :)
Chyba też sobie kawusię strzelę :)

Miłego dzionka życzę...

reklama
Witam :)

sparrowkot Ty to masz dobrze, ciasteczko i kawusia z rana... Mój Małżonek prócz spaghetti ze słoika i jajecznicy (de facto przepysznej) nie potrafi zrobić nic :)
Chyba też sobie kawusię strzelę :)

Miłego dzionka życzę...

dziękuję za miłe słowa ale to tak okazyjnie wiesz:)
On jest piekarzem to czasem coś tam wykombinuje a wczoraj mielismy rocznicę ślubu - której romantyczny wieczór spędziliśmy ja patrząc na "kiepskich" a on w robocie hihihi także to chyba stąd ta babeczka :D

w ciazy jakos nie bardzo mam chec na słodycze wiec sie nimi nie objawiam. Jedyna przyjemnoscia sa lody któe akurat bardziej zjem w południe. OD tygodnia zrezygnowałam z czarnej hebraty mimo ze to moj ukochany napoj i pije tylko herbatki owocowe i to bez cukru bo słodkie mi nie smakuja. Czarna musi byc słodka jedna łyzeczka ale owocowe i ziołowe nigdy. KAwy nigdy nie piłam. Ale na bezsennosc cierpie w momencie jak spie sama bo jak z mezem to jak pisałam wczesniej moge ciagiem 12h dopoki on sie nie obudzi.

no i tacy się zdarzają .. pamiętam jak poroniłam i byłam w szpitalu - młoda dziewczyna i wystraszona a jeden z dyzurujących akurat lekarzy mówi mi zapłakanej - mam się zdecydowac czy mnie skrobać czy nie bo on zmianę kończy !!!
( a miał w tym doświadczenie facet ) .... a ja głupia liczyłam że jeszcze żyją że będzie dobrze .. niestety ..

witam dziewczynki ja tez juz wstałam po śniadanku jestem teraz pod prysznic dla lepszego samopoczucia::)): noc taka sobie ale lepsza od ostatnich wiecej snu bo ostatnio to tak 3 razy w nocy wstaje na siku:)

reklama
Dziewczyny ile pieluch potrzeba na początek z tych newborn?? Nie wiem ale nie mam pojęcia ile zakupić a chcę od razu bo zamawiam przez internet... i tak się zastanawiam i nie wiem ... 150szt na ile to może starczyć?? Kurcze już dawno z pieluch wyszłam i wszystko pozapominałam ;p

i jeszcze chciałam was zapytać gdzie te numery telefonów się umieszcza???? Bo w tym wątku jest tylko informacja na ten temat ale nie wiem kaj to się wpisuje??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry