reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam sie porannie

Widze ze was wczoraj wzielo na nocne dyskusje hihi nie przeczytalam wszystkiego, ale jak zrobie sobie sniadanko to sie zaglebie w lekturke

Mi sie zle spalo wieczorem zaczelo mnie podbrzusze bolec i tak cala noc cos mnie tam ciagnelo i nie moglam znalezc pozycji, a teraz boli mnie miesien wewnetrzny uda- nawet nie wiedzialam ze moze bolec taki miesien

Sparr- moge tak do ciebie mowic??? ja uwuielbiam slodkie!!! zazdroszcze meza cukiernika

reszte doczytam pozniej:)

reklama
hej lasencje,ja ze spaniem no problemo, moge spac wszedzie i nastojaco i lezaco i w ogole byle spac. wstalam pol godziny temu, kawkuje a zaraz wyrywam do apteki po zelazo bo zapasy sie skonczyly a nie bede torow kolejowych wyrywac.... jutro badanie i ciekawe czy anemia powiedziala juz bye bye czy jeszcze... na sama mysl mnie telepie jak o tym mysle:p

ladygab a pewnie że możesz tak do mnie mówić .. mąż to nie cukiernik a piekarz a że słodkiego też upiecze to już kwestia smaku ;pp
DZIULKA78 to zazdroszczę takiej możliwości spania ;p
odpowie mi któraś co z tymi numerami telefonów??
Ja niedługo limit internetu skończe więc jeśli mnie nie będzie tutaj to jestem na gg: 23566986 - bo wtedy ino to mi działa ;p a 9go września spowrotem wrócę z nowym limitem hihi...
ale pewnie nikt tu za mną nie zatęskni bo za dużo gadam ;p

Witam i ja.A ja dziś się wyspałam, śniadanko z synem już zjedliśmy, a teraz wybiorę się chyba na spacer do przedszkola i jakieś zakupy obiadowe.
Concita dla chłopców nadają się postaci z bajek "Traktor Tom", "Złota rączka".
Mała_mi, Juaska trzymam kciuki. Dajcie znać co i jak, gdy będziecie po wizytach.

Możecie mi polecić jakiś dobry specyfik do mycia okien?

E-Lona- idealna pani domu, myje okna woda z octem ;-), taki zarcik mysle ze wszytsko jest dobre co ma napisane ze do okien

Sparr- mamy zamknieta grupe, gdzie sa umieszczone nasze namiary. Zajmuje sie nia MONIMONI, ktora obecnie przebywala w szpitalu, ale dzisiaj miala wyjsc.

Witam się czwartkowo, niestety z niefajnym samopoczuciem. Dla mnie noc to koszmar, chodze siku 10razy, ułożyć się nie mogę. Jak wstaje to stopy mam tak obolałe, że nie chcą nieść tego ciężaru i dzisiaj w rezultacie jak wracałam z ubikacji oczywiście po ciemku to uderzyłam w ścianę-ręką i biodrem, a potem już do rana miałam skurcze w nogach, a przy tym to już płacze. Łykam magnez (aspargin) dwa razy dziennie tak zresztą lekarz zalecił i nic:/ smutne. No i tak rano jak się przebudzę, a dokłądnie jak mąż wstaje przed 7mą do pracy-ja się budzę, on wychodzi ja zasypiam na całego i o 10,11ej musze się siłą zwlekać i tak codziennie.

Co do pieluszek ja mam prawie same 2 z pampers. Ostatnio udało mi się zakupić jeszcze 1. Jest tam 43 pieluchy. Myślę dokupić jeszcze te 1 z happy bella i chyba tyle. Podejrzewam że synek będzie po rodzicach sporych gabarytów:) Ja ważyłam 4200, mąż 3500. i tak się śmiejemy, głupio żartujemy, że nasz klocuszek do 5000dobije! Ale to nie jest śmieszne bo to ja muszę urodzić..

concita widzę, że się rozszalałaś z tymi obrazkami z imionami. No i jeśli nie byłby to problemos to ja też bym prosiła, takiego puchatka jak z Laurą tylko Aleks. Z góry MERCI:)

Dzisiaj postanowiłam odpoczywać. Wczoraj, odkurzyłam i umyłam cały samochód, trochę się musiałam nagimnastykować. No ale potem cierpie.
Oderałam też wczoraj te wyniki z HbA1c no i na szczęście w normie:) Wynik 4,8

Miłego dnia życzę wszystkim

E-Lona- idealna pani domu, myje okna woda z octem ;-), taki zarcik mysle ze wszytsko jest dobre co ma napisane ze do okien

Sparr- mamy zamknieta grupe, gdzie sa umieszczone nasze namiary. Zajmuje sie nia MONIMONI, ktora obecnie przebywala w szpitalu, ale dzisiaj miala wyjsc.
ok dzięki serdeczne ale gdzie ta zamknięta grupa i jak ten numer tam umieścić??
:D

Ida mi się też wydaje że brzuch mi się obniżył.Tak od dwóch dni ale pewności nie mam. W poniedziałek mam wizytę to zapytam gina.
no proszę Was, bo na zawał zejdę od rana:O:O:O jak coś tam u majówek czy czerwcówek podczytywałam to jakoś dwa tygodnie przed sie obniża... oczywiscie pi razy oko i to nie reguła... ehhh, ostatnio jestem na etapie myslenia: chcę mieć to za sobą!!!

Bardzo chętnie dołączę, szczególnie we wrześniu,kiedy Jakub będzie w przedszkolu,a Twoja Laura w szkole;-) :-)
Ida to o mnie wiecznie zapomina:tak:
o nie!!!jakie wiecznie?!?!?!:D a wczoraj to dziwne było, że własny login pamiętałam bo tak "znoszona" ładnie mówiąc dawno nie byłam!!! proszę o wybaczenie:D:D:D

ladygab a pewnie że możesz tak do mnie mówić .. mąż to nie cukiernik a piekarz a że słodkiego też upiecze to już kwestia smaku ;pp
DZIULKA78 to zazdroszczę takiej możliwości spania ;p
odpowie mi któraś co z tymi numerami telefonów??
Ja niedługo limit internetu skończe więc jeśli mnie nie będzie tutaj to jestem na gg: 23566986 - bo wtedy ino to mi działa ;p a 9go września spowrotem wrócę z nowym limitem hihi...
ale pewnie nikt tu za mną nie zatęskni bo za dużo gadam ;p
zatęskni zatęskni:D a że normy wyrabiasz za dziesięć mamusiek to swoją drogą:S:D:D:D:D ale to pozytywnie i oby tak dalej!!! a numery telefonów nasze są na wątku zamkniętym, musisz napisać do monimoni z prośbą o zaproszenie Cię do grupy...
Witam i ja.A ja dziś się wyspałam, śniadanko z synem już zjedliśmy, a teraz wybiorę się chyba na spacer do przedszkola i jakieś zakupy obiadowe.
Concita dla chłopców nadają się postaci z bajek "Traktor Tom", "Złota rączka".
Mała_mi, Juaska trzymam kciuki. Dajcie znać co i jak, gdy będziecie po wizytach.

Możecie mi polecić jakiś dobry specyfik do mycia okien?
e-lona, tylko się nie śmiej, ale ja jestem taki leń kochający sprzątanie, ze jak już wyczaiłam chusteczki nawilżane do sprzątania te z biedronki to nimi lecę mieszkanie z góry na dół:D:D:D a myjąc okna jadę to mokrą chusteczką i potem szybko przecieram ręcznikiem papierowym - błyszczą sie ładniej niz po jakichś Clinach z reklam:P

a ja dopiero kawusię strzelam:D

Kurcze DAGISU współczuję ci naprawdę tych męczarni ale każda z nas cierpi po swojemu - już niedługo się to skończy :D
Może poród nie będzie taki straszny w porównaniu z tymi mękami które teraz przechodzimy .. hihihi ... jak ty dałaś rade auto myć?????
Ło matko .... podziwiam ... :)
Ja zamawiam inne pieluchy nie lubię pampersów bo mają za dużo chemii a dzidzia potem to chłonie ..

reklama
Hello mamuśki!

Ja już od 5:45 na nogach. Poszłam z samego rana zrobić ten wymaz, jeszcze mnie miłe zaskoczenie spotkało bo pani przez telefon mówiła, że to badanie kosztuje 90 zł a tu się okazało, że 30 :-) Tak więc czym prędzej postanowiłam spożytkować nadwyżkę pieniędzy i po badaniach poszłam sobie na rynek na kanapeczki z przepysznym świeżym soczkiem z pomarańczy :-) Uwielbiam rynek o takiej wczesniej porze - nie ma turystów, nie ma tłoku, słonko świeci a najprzyjemniejszą myślą była ta, że wszyscy gdzieś się śpieszą a ja nie muszę :-)
Teraz jestem już w domku - muszę ogarnać ogólny nieład, który mój mąż pozostawia po sobie codziennie rano wychodząc do pracy (ja już chyba nie wywalczę u niego nawyku odkładania garderoby na miejsce:baffled:),a potem obiadek.

e-lona - dzięki za kciuki, wyniki mam dopiero we wtorek więc trochę poczekam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry