• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam sie porannie

Widze ze was wczoraj wzielo na nocne dyskusje hihi nie przeczytalam wszystkiego, ale jak zrobie sobie sniadanko to sie zaglebie w lekturke

Mi sie zle spalo wieczorem zaczelo mnie podbrzusze bolec i tak cala noc cos mnie tam ciagnelo i nie moglam znalezc pozycji, a teraz boli mnie miesien wewnetrzny uda- nawet nie wiedzialam ze moze bolec taki miesien

Sparr- moge tak do ciebie mowic??? ja uwuielbiam slodkie!!! zazdroszcze meza cukiernika

reszte doczytam pozniej:)

reklama
hej lasencje,ja ze spaniem no problemo, moge spac wszedzie i nastojaco i lezaco i w ogole byle spac. wstalam pol godziny temu, kawkuje a zaraz wyrywam do apteki po zelazo bo zapasy sie skonczyly a nie bede torow kolejowych wyrywac.... jutro badanie i ciekawe czy anemia powiedziala juz bye bye czy jeszcze... na sama mysl mnie telepie jak o tym mysle:p

ladygab a pewnie że możesz tak do mnie mówić .. mąż to nie cukiernik a piekarz a że słodkiego też upiecze to już kwestia smaku ;pp
DZIULKA78 to zazdroszczę takiej możliwości spania ;p
odpowie mi któraś co z tymi numerami telefonów??
Ja niedługo limit internetu skończe więc jeśli mnie nie będzie tutaj to jestem na gg: 23566986 - bo wtedy ino to mi działa ;p a 9go września spowrotem wrócę z nowym limitem hihi...
ale pewnie nikt tu za mną nie zatęskni bo za dużo gadam ;p

Witam i ja.A ja dziś się wyspałam, śniadanko z synem już zjedliśmy, a teraz wybiorę się chyba na spacer do przedszkola i jakieś zakupy obiadowe.
Concita dla chłopców nadają się postaci z bajek "Traktor Tom", "Złota rączka".
Mała_mi, Juaska trzymam kciuki. Dajcie znać co i jak, gdy będziecie po wizytach.

Możecie mi polecić jakiś dobry specyfik do mycia okien?

E-Lona- idealna pani domu, myje okna woda z octem ;-), taki zarcik mysle ze wszytsko jest dobre co ma napisane ze do okien

Sparr- mamy zamknieta grupe, gdzie sa umieszczone nasze namiary. Zajmuje sie nia MONIMONI, ktora obecnie przebywala w szpitalu, ale dzisiaj miala wyjsc.

Witam się czwartkowo, niestety z niefajnym samopoczuciem. Dla mnie noc to koszmar, chodze siku 10razy, ułożyć się nie mogę. Jak wstaje to stopy mam tak obolałe, że nie chcą nieść tego ciężaru i dzisiaj w rezultacie jak wracałam z ubikacji oczywiście po ciemku to uderzyłam w ścianę-ręką i biodrem, a potem już do rana miałam skurcze w nogach, a przy tym to już płacze. Łykam magnez (aspargin) dwa razy dziennie tak zresztą lekarz zalecił i nic:/ smutne. No i tak rano jak się przebudzę, a dokłądnie jak mąż wstaje przed 7mą do pracy-ja się budzę, on wychodzi ja zasypiam na całego i o 10,11ej musze się siłą zwlekać i tak codziennie.

Co do pieluszek ja mam prawie same 2 z pampers. Ostatnio udało mi się zakupić jeszcze 1. Jest tam 43 pieluchy. Myślę dokupić jeszcze te 1 z happy bella i chyba tyle. Podejrzewam że synek będzie po rodzicach sporych gabarytów:) Ja ważyłam 4200, mąż 3500. i tak się śmiejemy, głupio żartujemy, że nasz klocuszek do 5000dobije! Ale to nie jest śmieszne bo to ja muszę urodzić..

concita widzę, że się rozszalałaś z tymi obrazkami z imionami. No i jeśli nie byłby to problemos to ja też bym prosiła, takiego puchatka jak z Laurą tylko Aleks. Z góry MERCI:)

Dzisiaj postanowiłam odpoczywać. Wczoraj, odkurzyłam i umyłam cały samochód, trochę się musiałam nagimnastykować. No ale potem cierpie.
Oderałam też wczoraj te wyniki z HbA1c no i na szczęście w normie:) Wynik 4,8

Miłego dnia życzę wszystkim

E-Lona- idealna pani domu, myje okna woda z octem ;-), taki zarcik mysle ze wszytsko jest dobre co ma napisane ze do okien

Sparr- mamy zamknieta grupe, gdzie sa umieszczone nasze namiary. Zajmuje sie nia MONIMONI, ktora obecnie przebywala w szpitalu, ale dzisiaj miala wyjsc.
ok dzięki serdeczne ale gdzie ta zamknięta grupa i jak ten numer tam umieścić??
:D

Ida mi się też wydaje że brzuch mi się obniżył.Tak od dwóch dni ale pewności nie mam. W poniedziałek mam wizytę to zapytam gina.
no proszę Was, bo na zawał zejdę od rana:O:O:O jak coś tam u majówek czy czerwcówek podczytywałam to jakoś dwa tygodnie przed sie obniża... oczywiscie pi razy oko i to nie reguła... ehhh, ostatnio jestem na etapie myslenia: chcę mieć to za sobą!!!

Bardzo chętnie dołączę, szczególnie we wrześniu,kiedy Jakub będzie w przedszkolu,a Twoja Laura w szkole;-) :-)
Ida to o mnie wiecznie zapomina:tak:
o nie!!!jakie wiecznie?!?!?!:D a wczoraj to dziwne było, że własny login pamiętałam bo tak "znoszona" ładnie mówiąc dawno nie byłam!!! proszę o wybaczenie:D:D:D

ladygab a pewnie że możesz tak do mnie mówić .. mąż to nie cukiernik a piekarz a że słodkiego też upiecze to już kwestia smaku ;pp
DZIULKA78 to zazdroszczę takiej możliwości spania ;p
odpowie mi któraś co z tymi numerami telefonów??
Ja niedługo limit internetu skończe więc jeśli mnie nie będzie tutaj to jestem na gg: 23566986 - bo wtedy ino to mi działa ;p a 9go września spowrotem wrócę z nowym limitem hihi...
ale pewnie nikt tu za mną nie zatęskni bo za dużo gadam ;p
zatęskni zatęskni:D a że normy wyrabiasz za dziesięć mamusiek to swoją drogą:S:D:D:D:D ale to pozytywnie i oby tak dalej!!! a numery telefonów nasze są na wątku zamkniętym, musisz napisać do monimoni z prośbą o zaproszenie Cię do grupy...
Witam i ja.A ja dziś się wyspałam, śniadanko z synem już zjedliśmy, a teraz wybiorę się chyba na spacer do przedszkola i jakieś zakupy obiadowe.
Concita dla chłopców nadają się postaci z bajek "Traktor Tom", "Złota rączka".
Mała_mi, Juaska trzymam kciuki. Dajcie znać co i jak, gdy będziecie po wizytach.

Możecie mi polecić jakiś dobry specyfik do mycia okien?
e-lona, tylko się nie śmiej, ale ja jestem taki leń kochający sprzątanie, ze jak już wyczaiłam chusteczki nawilżane do sprzątania te z biedronki to nimi lecę mieszkanie z góry na dół:D:D:D a myjąc okna jadę to mokrą chusteczką i potem szybko przecieram ręcznikiem papierowym - błyszczą sie ładniej niz po jakichś Clinach z reklam:P

a ja dopiero kawusię strzelam:D

Kurcze DAGISU współczuję ci naprawdę tych męczarni ale każda z nas cierpi po swojemu - już niedługo się to skończy :D
Może poród nie będzie taki straszny w porównaniu z tymi mękami które teraz przechodzimy .. hihihi ... jak ty dałaś rade auto myć?????
Ło matko .... podziwiam ... :)
Ja zamawiam inne pieluchy nie lubię pampersów bo mają za dużo chemii a dzidzia potem to chłonie ..

reklama
Hello mamuśki!

Ja już od 5:45 na nogach. Poszłam z samego rana zrobić ten wymaz, jeszcze mnie miłe zaskoczenie spotkało bo pani przez telefon mówiła, że to badanie kosztuje 90 zł a tu się okazało, że 30 :-) Tak więc czym prędzej postanowiłam spożytkować nadwyżkę pieniędzy i po badaniach poszłam sobie na rynek na kanapeczki z przepysznym świeżym soczkiem z pomarańczy :-) Uwielbiam rynek o takiej wczesniej porze - nie ma turystów, nie ma tłoku, słonko świeci a najprzyjemniejszą myślą była ta, że wszyscy gdzieś się śpieszą a ja nie muszę :-)
Teraz jestem już w domku - muszę ogarnać ogólny nieład, który mój mąż pozostawia po sobie codziennie rano wychodząc do pracy (ja już chyba nie wywalczę u niego nawyku odkładania garderoby na miejsce:baffled:),a potem obiadek.

e-lona - dzięki za kciuki, wyniki mam dopiero we wtorek więc trochę poczekam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry