reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
wkoncu udało mi sie przespac 2 godzinki i oczywiscie mam podkrozone oczy i taka uroicza musze isc na poczte. Najgorsze ze mam daleko i znowu beda mnie cholernie nogi bolały. Wole jednak isc wypoczeta niz cos porobic a potem zdyszana isc. Dzis swojego narzeczonego zaprosiłam na wieszanie fieranek i składanie łózeczka hihihi. Jak sie rozstawalismy 5 lat temu podobno miałam na nim polegac. PRzyjedzał tylko na obiadki czasami a dzis mi zapłaci praca za te obiadki bo obiadu nie bedzie najwyzej kupie sernik.
Nie ma jak zapuscic dom przez 9 miesiecy a teraz wyjsc z bródu nie moge. Codziennie cos. Najgorsze od prania przy praswoaniu ciuszkó wychodza białe nitki i oblazły całe dywany wiec nie pozostanie nic innego jak na kolanach na mokro ale dopiero jak wyprasuje ostani wieszak ciuszków i bedzie koniec koniec. Zastanawiam sie czy brac od kolezanki 3 worki ciuszków bo nazbierała od kolezanek i ma mi je orzywiezc abym wzieła co chce. Jak sobie pomysle ze bede musiała to prac i prasowac to mi słabo

a ja tak uwielbiam prasowac a w sumie nie mam co....bo mam kilka ciuszkow tylko ktore zakupiłam bo mam pecha i wszystkie moje kolezanki zafasolkowane po raz drugi:confused2: i nic ni dostalam w spadku...

Sparrowkot, gratuluję męża :-) Pyyyyycha!
A i zapraszamy też do niedawno utworzonej grupy "Rozpakowane październikówki" - ruszy zaraz, jak tylko zaczniemy rodzić :-) ROZPAKOWANE PAZDZIERNIKOWKI 2010 - Forum BabyBoom

antenka86z pisze:
a ja tak uwielbiam prasowac
A mogę Ci trochę do prasowania podrzucić? ;-) Ja nie znoszę prasować, hehehe.

dawidowe, ja też mam przeboje za spaniem i to od początku ciąży. Zasypiam między 1.00 a 2.30 :/

Ostatnia edycja:
reklama
Dawidowe ten dywan to sobie na koniec zostaw - tak na deser :)
A ciuszki bym na Twoim miekscu wzięła, zawsze może coś fajnego wybierzesz a skoro masz wyprawke gotowa to możesz teraz ich pranie i prasowanie olać i zrobić to po powrocie z maluszkiem do domu, jak już sie obrzeków i innych niedogodności pozbędziesz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry