reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dawidowe: ja bym tez wziela, a wyprala tylko to co mi sie podoba :)
concita moga byc jakiekolwiek, ksiega dzungli, bambi czy krolewna sniezka, byle nie kubus, bardzio lubie kubusia, ale przeraza mnie ze stal sie tematem przewodnim wiekszosci dekoracji dla dzieci
antenka86z jakies typu musisz miec, bo tak strzelac i zeby do naziwska pasowalo,

no i wrzesniowki maja kolejna dziewczynke!
DZIULKA - mozesz mi wyslac zaproszenie do Rozpakowanych? bo cos czuje, ze niedlugo i my ruszymy

antenka - my tez mielismy problem i do konca decyzja nie zapadla. ale concita zrobila nam ladny obrazek z imieniem i juz nie wypada sie wycofac. a powaznie to moze zobacz jakie imie dziecko sobie "przyniesie" - czyli w czyje imieniny sie urodzi. dawniej to dzialalo, choc mi sie wydaje to nieco ryzykowne.

Ostatnia edycja:
Wróciłam z wędrówek. Jak wychodziłam to było w miarę ładnie, a wychodząc z biedrony deszcz nas zastał. Połowę drogi przeszliśmy, a gdy doszliśmy do naszej ulicy to zaczęła się ulewa i niestety musiałam po tatę dzwonić. Teraz znowu ładnie się zrobiło.
Kahaaa, Emilia szczerze to chętnie bym sobie te okna sama umyła. Na razie chodzi tylko o to jedno gdzie było malowanie, ale mam zamiar męża jeszcze do innych porządków nakłonić i może jeszcze jedno malowanie :)
Dawidowe bierz te ciuszki. Najwyżej nie wykorzystasz. Prać i prasować przecież nie musisz od razu.

reklama
wrociłam z poczty i zakupów. Tak mnie nogi bolały ze siadłam na ławce i sie poryczałam a w drodze powrotnej tez chiałam usiasc to akurat menele w tym czasie usiadły a innej nie ma. Poszłam blizej bloku i przysiadłam na murku to mnie deszcz przegonił.Jak doszłam do winy to sie znowu poryczałam. Teraz kupiłam zapas pieczywa i nie mam zamiaru do poniedziałku niogdzie wychodzic. Najwyzej zdechne z głodu. Weekend z ksiazka i w łózku.
A dzis odebrałam przesyłke od kolezanki z brazyli która wysłała mi taka 40 lale poduszke.Sliczna jest Narazie opre na łózeczku przy scianie a jak mała bedzie troszke wieksza to napewno bedzie przytulała podusie. Juz mam misia ze smyka, lale, słoneczko z pozytywka i dwie miekkie grzechiotki. W prezencie przydała by mi sie karuzela nad łózeczko ale moze brat bedzie pytał co chce to mu powiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry