reklama

Październikowe Mamy 2010

no ja dałam popalić jako "słodkie maleństwo" całej rodzince (bo i rodzicom i dziadkom na parterze:D:D:D)!!! niech lepiej młoda w ojca charakternie się wdaje bo on taki słodki na spokojnie:D::D
a jeszcze a propos mamuś naszych, to moja dzisiaj podsumowała, ze mam jakos nizej brzuszek... no qrde... chyba za wcześnie na obnizanie sie naszych pakunków co????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????

reklama
natolin Nie ma problema :) Tylko jutro muszę wypytać znajomego jak zrobić sobie polskie literki z tych co mam, bo niestety kurcze wszystko bez polskich znaków :/ Ale jak tylko dorwe to podeślę ci cosik :)

mowie juz dobranoc bo mam nadzieje ze zasne i obudze sie conajmniej o 12 a nie o 4,40

Takiej to dobrze.. A ja o 8.00 pobudka bo Laura tylko oczy otwiera a juz krzyczy ŚNIADANIE! a o 3.00 muszę wstawać mierzyc jej cukier, zaliczam toaletę i później nim znowu zasnę.. Oj przydałoby mi sie troche więcej snu. Dobrej nocki dziewczyny, ja też uciekam.

Ostatnia edycja:
Witam z samego ranka :D ale widzę że nie jestem pierwsza :D
Jak nocka minęła u was? Ja spałam dość dobrze nawet mi nogi dziś dały spokój (Zespół niespokojnych nóg - nie wiem czy któraś się też z tym męczy???)

Ale rano o 5 obudziłam się taka poddenerwowana jakaś, moze jakiś sen miałam którego nie pamiętam - nie wiem, ale się trzęsłam z lęku jakoś tak .. zaraz za brzuch dotykam - rusza się i wierci niemiłosiernie - a to dobrze .. cóż .. do teraz chłonę ..

Mój małżowine wrócił z pracy - upiekł mi babkę brzoskwiniowo- wiśniowo - serową uuuuuuu ale pychaaaa .... pojadłam sobie z herbatką ... jejaaa
A teraz się bedę opychała cały dzień, nie powinnam tak wcześnie rano zaczynać ;p

Narazie przytyłam 11kg a przy pierwszej ciąży ogólnie było 27kg ;O także tym razem nie jest najgorzej ;p

zapraszam na kawusię bezkofeinową :D

niestety nie udało sie. zasnełam o 2 i juz nie spie. Tak mało sypiam ostanio ze wstaje z popuchnietymi oczami.

A kochana w dzień nie umiesz zasnąć i się drzemnąć chociaż troszku?? To straszne tak nie wyspanym wiem bo cierpiałam swego czasu na bezsenność ... a jeszcze w ciąży :( Bidulka kochana
hugs68.gif

moooocno psitulammm

włąsnie w dzien spi mi sie najlepiej i zawsze ze 2 h przespie ale to dosc mało 3-4 w nocy i 2 w dzien w dodatku przy właczonej TV i o pełnym zoładku. Nigdy bym nie usneła ani za dnia ani o pełnym zołądku a juz tymbardziej przy huku TV. Tak mam 2 tygodnie. PRzy mezu spie jak zabita nawet 12 h a kiedy wracam do Polski to przestaje spac.

reklama
włąsnie w dzien spi mi sie najlepiej i zawsze ze 2 h przespie ale to dosc mało 3-4 w nocy i 2 w dzien w dodatku przy właczonej TV i o pełnym zoładku. Nigdy bym nie usneła ani za dnia ani o pełnym zołądku a juz tymbardziej przy huku TV. Tak mam 2 tygodnie. PRzy mezu spie jak zabita nawet 12 h a kiedy wracam do Polski to przestaje spac.

Może te zmiany pogody tak na ciebie wpływają .. ja tak miałam około 15-20 tyg ciąży ale mi minęło nagle i teraz jak zasnę to śpię jak zabita póki nie Waneska nie obudzi kopniakami :D Wierci się bo jej nie wygodnie jak się nie obracam za często i leżę długo na jednym boku :D ale ja się ledwie ruszam bo mam takie zakwasy pod brzuchem że koszmar ...

Może ci to przejdzie a spróbuj lekkej herbatki uspokajającej mi zaleciła lekarka i piłam na wieczór taki lekki napar z herbatki antystresowej lub spokojny sen z VITAX są naprawde fajne - tyle że bez cukru bo cukier wiadomo krzepi ..
Hej a może ty za dużo słodkiego jesz?
Tak od 15 już powinnaś nie jeść nic na słodko może to pomoże ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry