reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
concita85 poprosze Patryk :) tyko nie kubusia, moga byc owieczki, malpki, czy tym podobne :) z gory dziekuje

a co do zachcianek, lody tak lody :) za to na ryby patrzec nie moge, a do nabialu to niestety nie trawie laktozy, wiec nabial bardzo w malych ilosciach i w ilosciach hurtowych pochlanialam jagody, ale juz nie ma i chec mi przeszla
dostalam od znajomych grzyby i chcialam zrobic zupe grzybowa, ale mnie tesicowa tak nastraszyla, ze sie potrujemy i wogole dla dzidzi nie zbyt lekko strawne i patrze na te grzyby w lodowce i nie wiem, szkoda mi je tak do kosza zwlaszcza ze ja grzybozerca jestem

my dzisiaj po wyprawie na Gorzów (ukłony dla Beatki:-))

A dziękuję, dziękuję :-)Trzeba było się odezwać i wpaść na kawę:tak:Ja ogólnie jestem juz do niczego a jeszcze tylu rzeczy mi brakuje.. Przerażaja mnie zakupy. Z plecami mam naprawdę masakrę, a ustać w miejscu minuty nie mogę. No cóż ale nikt za mnie zakupów nie zrobi- mąż nie znosi a zreszta nie powierzyłabym mu tego bo brałby wszystko pierwsze z brzegu:-)

no ja wlasnie zapomnialam dodac do moich "milosci" lody:))) ogolnie od poczatku ciazy do 3 mca to byly jablka i mandarynki, potem truskawki od lutego (a jaaakkk!!! we FR juz byly i to pyszne) potem dolaczyly czeresnie, potem truskawki sie przejadly i weszly nekatryny od kwietnia do niedawna az mi sie przezarly doslownie, i brzoskwinie to samo. teraz zas wrocily jabluszka i arbuz. no i oczywiscie pomidory to wpierniczam ile wlezie:)))) a co do ryb to z ryb najlepiej lubie...rypppppanie!!!!:)))) a tak na serio to jak jestem w markecie i widze i czuje owoce morza i ryby surowe to uciekam biegiem bo doslownie pawia bym puscila:)))) to samo wlasnie z wolowina....dzisiaj sasiadka spod spodu robila cos z wolowiny to zamknelam okno bo prawie juz wymiotowalam://// za to tydzien temu u mamy jak dopadlam zupe pomidorowa to myslalam ze z garem pochlone:))))
MARGERITTA- ja grzyby jem bo tez lubie, pieczarki dodaje d kazdego sosu i pieczeni i papryczki ostre:pppp

Beata zawsze jak czytam Twoje posty to się napatrzeć nie mogę na Twoje starsze dziecko :-). Sliczna jest, na pewno w przyszłości będzie bardzo ładną dziewczyną.

Concita, fajne to tworzysz :) Ja też coś chciałabym dla mojego Łukasza,ale do końca nie wiem z jaką postacią bajkową. Co tam masz ciekawego poza tym co już zrobiłaś dziewczynom :)?

A ja chyba będę kładła się spać, bo jutro rano lekarz mnie czeka a do tego chciałabym spróbować się wyspać. Mam nadzieję,że zgaga mnie nie dopadnie tej nocy. Mąż zajął się przed chwilą moimi stopami- zrobił cudny masaż a potem połaskotał i podrapał mi nogi, bo ja to uwielbiam a w ciąży mnie jakoś szczególnie nogi swędzą zarazem od kolan w dół jak i w górę do pośladków ;D

Dobranoc mamusie :D

hehe, ktoś mi sie w termin wpycha:-D:-D:-D z tym że ja mam przeczucie ale na 8 września... młoda takie dymy w brzuszku robi, ze do tego czasu to drogę na zewnatrz pępkiem sobie wydrapie:rofl2:

:

IDA ja sie wczoraj do mojego smialam ze chyba mam gremlina pod skora bo takie fale ze myslalam ze wyskoczy mi przez pepek:pppp Lobuzica jedna wczoraj mi dala popalic.... jedna noga pod jednym zebrem, druga pod drugim, a pod pepkiem lokiec albo ramie i tak se szturchala gdzie popadnie.... nie wspomne jakie moj wczoraj kopniaki zainkasowal wieczorem jak do niej gadal po imieniu i cmokal:))) a nie wiem czy wam mowilam na usg lekarka mi pokazala ze mala ma juz pelno wlosow na glowie!!!!:))) smiala sie ze mam na porodowke zabrac gumki i spinki do czesania:)))

mała_mi88 Ja mam tego TYLEEEEE...... strzel jakąś bajkę bo ciężko wymienić wszystko.... ogólnie DISNEY w większości :)

margerrita hmm ciężko będzie z takimi zwierzami.... bo w większości mam takie wiesz jak zdjęcie zrobione, a takie animowane to ciężko dorwać, tzn mam ale nie uważam że nadają się do takiego akurat celu :) Może wymyśl coś z Disneya :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry