reklama

Październikowe Mamy 2010

ulisia;Mi każde kolejne USG pokazuje termin wcześniejszy niż wyznaczona data 3/10. Ostatnio to było 19/09... więc już za miesiąc. Młody ważył wtedy (z tydzień temu) ponad 2,5kg a ja już powoli dobijam do 70...

O rany ulisia to faktycznie duży synek. Ja miałam w ten poniedziałek USG i mały ważył 2,2 kg co według komputera daje termin właśnie na 3.10. czyli dokładnie taki jak z ostatniej miesiączki. Tak więc faktycznie można przypuszczać, że będziesz jedną z pierwszych rozpakowanych kinderniespodzianek :-)

reklama
No Ulisia waga maluszka słuszna i wagowo jest to już noworodek donoszony - strasznie zazdroszcze że już na tym etapie jesteś no i czekam, może w połowie września na wizycie okaże sie że i mój mały już ten pułap osiągnął, będę zdecydowanie spokojniejsza. Chciałabym żeby urodził sie tak między 2800 a 3000 i może tak będzie bo u nas wszystkie dzieci takie - ja 2700, siostra 3050, M mój nie wie ile ale z tego co teściowa pamieta to też nie jakas masakra wagowa.

Dziewczyny, nie miałam 2,5 doby internetu, więc jeszcze nie wiem, co słychać u Was. Zaraz troszkę poczytam.

Mam natomiast dobrą wiadomość: jutro monimoni wychodzi ze szpitala i obie z Lenką czują się dobrze!!! :-) :-) :-)

idę spać dziewczyny - bo ja mam zespół niespokojnych nóg i pewnie znów się pomęczę z dwie godziny zanim mi trochę przejdzie i uda mi się zasnąć .. a potem około 3 - 4 pobudkę zrobi mi Wanessa i jej jogging po moim brzuchu !!!! Więc idę ... plery mnie bolą !!!!!! Dobranoc mamuśki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cmok cmok

Witam nowa mamusie

Lolisza- a czemu chciala bys akurat taka wage???

Ech rzeczywiscie ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza...ja mialam z Zosia tak ze mialam termin na koniec kwietnia/poczatek maja, a urodzilam pierwsza na poczatq 38 tc, wiec ostatni moga byc pierwszymi i odwrotnie:)

Dzisiaj mam wydzielany net, bo nie chce si ena 2 kompy podzielic, i tak latam z kabelkiem bo M potrzebuje buuu

Mi każde kolejne USG pokazuje termin wcześniejszy niż wyznaczona data 3/10. Ostatnio to było 19/09... więc już za miesiąc. Młody ważył wtedy (z tydzień temu) ponad 2,5kg a ja już powoli dobijam do 70...

U mnie to podobnie, każde usg inaczej pokazuje. Pierwsze na 5 października, a ostatnie to 24 wrzesień a miesiączka- 30 wrzesień, tak więc też chyba jestem jedną z tych która może się rozpakować. Mój mały ważył w 31 tygodniu i 3 dniu 1985g tak więc też już dużo.

A ja dzisiaj posprzątałam w pokoju, zrobiłam kolejne pranie, przygotowałam obiad. Po pracy męża pojechaliśmy do Auchana i jeszcze kilku sklepów w Bonarce. Mój mąż to mnie dziś rozśmieszył, bo jak wpadliśmy do smyka to udał się na zabawki dla chłopaków i tak go wciągnęły że nawet nie słyszał jak go wołam, nawet słowa " kochanie chyba się zaczyna" nie podziałały :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry