reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
mysle, ze najpozniej za dwa tygodnie ktoras z nas sie rozpakuje. stawiamy zaklady ktora pierwsza i kiedy?

ha ha noo możemy obstawiać :) Ja 16 wrzesnia mam jechać z psem na zabieg więc wbiłam sobie w łeb że nie ma szans żebym sie zaczęła rozpakowywać, za to bardzo podoba mi sie termin 8 października, nie wiem dlaczego...ale jakies zaczynam mieć przeczucie co do tego dnia.

Madlein melduj jak wizyta!

Ulisia, Ty to w ogóle sie melduj bo maluszka sporego w badaniach miałas i jeszcze pomysle że juz Ci sutki obgryza...

Laski ja mogę być pierwsza:-) Byle nie za wcześnie. A dziś ratowałam się no-spą bo brzuch twardniał i troche to bolało a do tego bóle w krzyżu. No i oczywiście pierwsza myśl że zaczyna coś się dziać. Ale trochę poleżałam i przeszło, gorzej jest gdy chodzę.

Lolisza z 8 października jest moja Laura:-) Dlatego chciałabym chociaż do 1-go dociągnąć, bo ja też z października:-) Ale co ma być to będzie.

Ostatnia edycja:
dawidowe - dzieki, nie skorzystam z twojej kurtuazji, bo masz dziecko prawie miesiac starsze niz moje. ja poczekam na swoja kolej, ewentualnie na date 20.10.2010 sie zgodze. wczesniej nie rodze i juz!
ulisi dawno nie bylo, moze faktycznie sie rozpakowala??
lolisza - ja myslalam, ze ty masz termin cesarki wyznaczony na 36tc czyli gdzies koniec wrzesnia??

lolisza - ja myslalam, ze ty masz termin cesarki wyznaczony na 36tc czyli gdzies koniec wrzesnia??

Tak wszystkie moje wspaniałe doktory myslały, że w 36 tc sie będziemy ciąć i to wypada ostatni tydzień września, ale moje serce chyba ich zaskoczyło do tego stopnia że już sie nic nie odzywają. Nawet jak zaczęłam dopytywać o SN to stwierdzili, że może i bym mogła spróbować gdybym sie jakos strasznie upierała ale to będziemy myslec własnie po echu serca które mam mieć w okolicy 36 tc żeby ocenić sytuacje - tniemy czy czekamy.

reklama
Dziewczyny, podajcie namiary na tego sprzedawcę, bo jestem na etapie poszukiwania pościeli. Będę wdzięczna:)

Oto link do tej pościeli ,którą ja mam i do tego dokupilam jeszcze kocyk i reczniczek z tej kolekcji i jestem super zadowolona.
14ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1186308598) - Aukcje internetowe Allegro

A ja niedawno wrocilam znow z zakupowych szaleństw i tak jak wczoraj nie kupilam nic tak dzis wydalam sporo i nakupilam mnóstwo rzeczy.
W carefourze jest promocja na tetrowe pieluchy (bardzo dobrej jakości rozm.70x80) 10szt =19,99zł Niby na allegro podobnie cenowo , ale nie wiafomo jakiej jakosci, no i koszty przesyłki trzeba doliczyc.
Także kupilam dwie paczki i własnie je piorę :-)
Oczywiscie w tesco kupilam jeszcze pampersy 108szt rozm.2 i paczke szt.43 rozm. 1
Kupilam też kosmetyki z nivea i pomimo iz chcialam spróbować hippa to odkrylam ,ze nie wszędzie są tak dostepne te kosmetyki i nie wszystko z tej serii jest i zdecydowalam ze jednak nivea (w koncu sprawdzone :-)).

Witam nową mamusię.

Co do rozpakowania , to tez jestem ciekawa ,która z nas bedzie pierwsza ,ale jednak bardzo nam wszystkim życzę ,żeby stalo sie to po 36tyg. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry