reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja też kładę się lulu, jutro z rana pędzę na ten wymaz, mam nadzieję, że już nic złego nie wyjdzie poza tym co już wiem, że mam... trzymajcie kciuki dziewczyny, proszę Was - nie ukrywam - stresuję się.

reklama
apetycik to po mojej wadze widać... prawie 13 na plusie i chyba jestem jedną z przodujacych w temacie tycia:nerd:ja ogólnie mięsko na tak, owocki też, warzywa mnie ostatnio nie ciagną, nawet ukochane pomidory chyba mi sie przejadły:baffled: pieczarki uwielbiam:-D lody hmmmmmmmmmmm, bardzo chętnie, ale przesiedziałabym potem pół dnia/nocy w toalecie no bo to nabiał...czyli dla mnie masakra:crazy:

beatka, gratuluję decyzji o zmianie avatarka - teraz widać po kim Laurka urodę odziedziczyła:tak::tak::tak:a te wizyty w Gorzowie to niestety z reguły krótsze niz bym chciała, bo np mam tyle czasu ile małżowi trzeba będzie na załatwienie spraw służbowych w banku:baffled: więc czasem dqwie godziny, a czasem pół, na zasadzie "never know"... ale jakby sie nam udało spotkać kiedys w jakimś m-cu typu Askana-kawiarnia to bardzo chetnie:-):-):-)

Beata zawsze jak czytam Twoje posty to się napatrzeć nie mogę na Twoje starsze dziecko :-). Sliczna jest, na pewno w przyszłości będzie bardzo ładną dziewczyną.

Dziękuję bardzo:-) Miło to przeczytać. Ludzie rzeczywiście zwracają na nią uwagę. Szkoda tylko że oprócz urody nie ma również zdrowia.. A powiem Ci że do roku czasu była małą paskudą,hihi.

ida sierpniowa pisze:
beatka, gratuluję decyzji o zmianie avatarka - teraz widać po kim Laurka urodę odziedziczyła:tak::tak::tak:a te wizyty w Gorzowie to niestety z reguły krótsze niz bym chciała, bo np mam tyle czasu ile małżowi trzeba będzie na załatwienie spraw służbowych w banku:baffled: więc czasem dqwie godziny, a czasem pół, na zasadzie "never know"... ale jakby sie nam udało spotkać kiedys w jakimś m-cu typu Askana-kawiarnia to bardzo chetnie:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Och bo wpadnę w samouwielbienie:-)Do Laury mi daleko, ona jest mieszana. A do kawiarni to ja chętnie. Jeszcze Emiliab mogłaby się dołączyć:-)

Ostatnia edycja:
beata, ja też byłam niemowlakiem niezbyt uroczym, jak patrzę na zdjecia, potem całkiem ładnym dzieckiem, wiek brzydkiego kaczątka trzymał od zerówki do liceum, więc nieciekawie, ale teraz miło słyszeć od męża "moja piękna" - i mam wtedy gdzieś co inni myslą:D:D:D jakbym wiedziała jak to wstawiłabym jakieś ślubne zdjątko na zamknięty, ale chyba mnie to przerosnie:/ a Laurce życzymy wszystkie zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziulka, no to mamy obie szoguny w brzuchach::D:D:D chociaż jak ja swoja od łobuziar "wyzywam" to moja mama na mniekrzyczy, że tak sie nie mówi o własnym dziecku... a co ja mam wmawiać młodej, że jest grzeczna?!?!?!:D:D:D:D:D nie jest:D teraz też mi pępek wypycha:D aż mam wrażenie że od środka jestem PODRAPANA:d:d:d

Ida wstawić zdjęcie to nie taki problem, gorzej z pomniejszeniem i wyostrzeniem. Z tym to ja problemy mam i dlatego moich zdjęć również nie ma na zamkniętym:-)

Dawidowe mi ktoś na bank siedzi na klatce piersiowej i jeszcze mnie poddusza.

Ida wstawić zdjęcie to nie taki problem, gorzej z pomniejszeniem i wyostrzeniem. Z tym to ja problemy mam i dlatego moich zdjęć również nie ma na zamkniętym:-)

Dawidowe mi ktoś na bank siedzi na klatce piersiowej i jeszcze mnie poddusza.

bo juz sie martwiłam ze to moze jakis zły objaw.
Dzis staram sie posiedziec i sie wymeczyc moze nie bede musiała 4,40 wstawac i właczac TV i jesc aby pojsc spac dalej.

Laura to faktycznie śliczna dziewczynka :)

grzybów nie miałabym sumienia

a obrazek z postaciami z Kubusia z z imieniem Piotruś pasujący do zielonej ściany bardzo by mnie uradował ;)

chyba się kładę, bo głodna się robię...

moja klata ma się dobrze:D:D:D
beata, ale wy obie juz macie pociechę do pochwalenia sie i obgadania,a ja co najwyzej wtedy o moich zwierzaczkach:D:D:Dmimo to, fajnie byłoby dogadać się na takie spotkanko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najwyżej posłuchałabym doswiadczonych mamuś:D:D:D

reklama
dziulka, no to mamy obie szoguny w brzuchach::D:D:D chociaż jak ja swoja od łobuziar "wyzywam" to moja mama na mniekrzyczy, że tak sie nie mówi o własnym dziecku... a co ja mam wmawiać młodej, że jest grzeczna?!?!?!:D:D:D:D:D nie jest:D teraz też mi pępek wypycha:D aż mam wrażenie że od środka jestem PODRAPANA:d:d:d

jak ja tak mowie do mamy ze lobuziara rozrabia to moja mama to samo gada ze jak ja do dziecka mowie, ze to kochane sloneczko rosnie:ppp ja wtedy mowie: kochane sloneczko da babci popalic ze jeszcze bedzie miala dosc tego sloneczka (zwlaszcza ze jak odzieci oboje z mezuniem bylismy slodkie ananaski....) . a po drugie kochane sloneczko nie wali z buta mamusi jak idzie po miescie ze wrzasne na cala ulice az ludzie sie patrza...ostatnio sie przekonala jak KOCHANE SLONECZKO mnie potraktowalo bo nie dosc ze kop w zebro taki ze ja ci tu dam to lokciem w pepek zcalej sily ze nie moglam kroka zrobic. mama mowi: nooo choc juz! a ja: kiedy kurna nie mogeeeee!!!!!! serio mam momenty takie ze zaciskam rece w piesci i prosze ja w myslach "przestaaaaannnn!!!!!" .mojej kuzynce opowiadam o tym to mowi ze wie (jest belfrem) ze ADHD czy jakos tak sie zdarza teraz czesto ale nikt jej nie mowi ze u mamusi w brzuchu juz sie zaczyna.... smieje sie ze juz lubi moja mala bo mamusi da popalic... oj czuje ze da i to rowno... mnie wszedzie bylo pelno, wulkan energi, wszedzie mnie bylo pelno, zawsze rozspiewana i roztancowana i na d... usiedziec nie moglam.
zreszta czy to bedzie moj czy mezusia charakterek to i tak na jedno wyjdzie....

DAWIDOWE ja mam momenty ze powietrze lapie jak ryba szczegolnie jak sie poloze na plecach ale za chwilke juz jest ok, a poza tym nie mam wrazenia ze ktos mi SIEDZI na klacie, tylko zywe wrazenie ze ktos mi lezy!!! moj maz kocha moje dwie mleczarnie i sie nie pierniczy i zamiast na poduszce to na nich by spal cale zycie. przed ciaza mialam odkad pamietam duuuze cyce a teraz to nei dosc ze duuuze to kurcze ciezkie... jak zdejmuje stanik wieczorem to mam wrazenie jakbym wypuscila psa z niewoli: popadaja w samopas hahahha:))) moja klata czesto jest wlasnie zajeta przez mezusia.... taki piescioszek z niego:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry