Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja ogólnie mięsko na tak, owocki też, warzywa mnie ostatnio nie ciagną, nawet ukochane pomidory chyba mi sie przejadły
pieczarki uwielbiam
lody hmmmmmmmmmmm, bardzo chętnie, ale przesiedziałabym potem pół dnia/nocy w toalecie no bo to nabiał...czyli dla mnie masakra

a te wizyty w Gorzowie to niestety z reguły krótsze niz bym chciała, bo np mam tyle czasu ile małżowi trzeba będzie na załatwienie spraw służbowych w banku
więc czasem dqwie godziny, a czasem pół, na zasadzie "never know"... ale jakby sie nam udało spotkać kiedys w jakimś m-cu typu Askana-kawiarnia to bardzo chetnie:-):-):-)Beata zawsze jak czytam Twoje posty to się napatrzeć nie mogę na Twoje starsze dziecko :-). Sliczna jest, na pewno w przyszłości będzie bardzo ładną dziewczyną.
ida sierpniowa pisze:beatka, gratuluję decyzji o zmianie avatarka - teraz widać po kim Laurka urodę odziedziczyłaa te wizyty w Gorzowie to niestety z reguły krótsze niz bym chciała, bo np mam tyle czasu ile małżowi trzeba będzie na załatwienie spraw służbowych w banku
więc czasem dqwie godziny, a czasem pół, na zasadzie "never know"... ale jakby sie nam udało spotkać kiedys w jakimś m-cu typu Askana-kawiarnia to bardzo chetnie
![]()
Ida wstawić zdjęcie to nie taki problem, gorzej z pomniejszeniem i wyostrzeniem. Z tym to ja problemy mam i dlatego moich zdjęć również nie ma na zamkniętym:-)
Dawidowe mi ktoś na bank siedzi na klatce piersiowej i jeszcze mnie poddusza.
dziulka, no to mamy obie szoguny w brzuchach:chociaż jak ja swoja od łobuziar "wyzywam" to moja mama na mniekrzyczy, że tak sie nie mówi o własnym dziecku... a co ja mam wmawiać młodej, że jest grzeczna?!?!?!
nie jest
teraz też mi pępek wypycha
aż mam wrażenie że od środka jestem PODRAPANA:d:d:d