bira
Listopadowe mamy'07
Witam nowe mamy:-)
Jak robisz odp. to na górze obok trzcionki, koloru itp masz taki znaczek spinacza biurowego i tutaj wchodzisz i dodajesz zdjecie.
Dawidowe, to normalne. Wszekie sny, wachania nastroju, płacz z byle powodu. Kwestia czasu, każdą to dopadnie;-) Ja dzisiaj w trakcie drzemki w dzień się obudziła, aż ręce mi sie trzęsły, bo przyśniło mi się, ze urodziłam w dwudzestym którymś tyg. 800 gram dziecko i chcieli mu ręce powyrywać i uznac to za aborcję
Nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić... masakra.
Fasolkaania, gratuluję pierwszego dnia bez mdości. Mnie dzisiaj naszedł apetyt pierszy raz. Ostatnio nawet kanapki zjeść nie mogłam a dzisiaj opróżniłam lodówę
Jak dodać zdjęcie na watek "zdjęcia fasolek"?
Czy ktoś mi pomoże?![]()
Jak robisz odp. to na górze obok trzcionki, koloru itp masz taki znaczek spinacza biurowego i tutaj wchodzisz i dodajesz zdjecie.
hej dziewczyny witam z rana. Jestem po okropnej nocy ponewaz do 3 bolał mnie brzuch i okropnie było mi niedobrze ale wc nie zaliczyłam. POzniej musiałam zasnac. Dzis juz lepiej.
Najgorsze ze mam okropne i dziwne sny a na wieczór przychodza mi głupoty do głowy i płacze. Uzbadurałam sobie ze mnie nikt nie kocha maz mnie nie cche itp. A maz puka sie w czoło.
Siada mi psychika i to zupełnie bezsensu a do tego te okropne sny.
Dawidowe, to normalne. Wszekie sny, wachania nastroju, płacz z byle powodu. Kwestia czasu, każdą to dopadnie;-) Ja dzisiaj w trakcie drzemki w dzień się obudziła, aż ręce mi sie trzęsły, bo przyśniło mi się, ze urodziłam w dwudzestym którymś tyg. 800 gram dziecko i chcieli mu ręce powyrywać i uznac to za aborcję

Nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić... masakra. A ja dzisiaj pierwszy raz od jakiegoś czasu byłam głodna i mnie nie mdliłojupik zjadłam dwie kanapki i jakoś fajniej się czuje, tylko to zmęczenie ciągłe mnie dobija. A co do koszmarów sennych to masakra, ja niedawno dziadka chowałam i on mi się czasem śni, ale pozytywnie. Co zrobić psychika psikusa robi
Trzeba się uśmiechać i tyle:-):-):-):-)
![]()
Fasolkaania, gratuluję pierwszego dnia bez mdości. Mnie dzisiaj naszedł apetyt pierszy raz. Ostatnio nawet kanapki zjeść nie mogłam a dzisiaj opróżniłam lodówę

mąż poszedł sobie na kurs i zostałam sama w domku, i co tu robić w niedziele-poklepać sobie z Wami hihihihihi